Mit csináljak? 18/L
Figyelt kérdés
nagyon szeretem a szüleimet de ezt nem bírom... idén érettségizem és a szüleim idegesebbek a felvételim miatt mint én. Egész nap azt hallgatom hogy tanuljak, nem mehetek sehová. Legutóbb ( szégyellem nagyon) de hazudnom kellett arról hogy hova megyek csak hogy elengedjenek egy kicsit lazítani. Ezen kívül van egy fiú aki tetszik és ennek se örülnek, meg se merem mondani nekik2015. máj. 20. 16:08
1/3 anonim válasza:
Sajnos ők azt hiszik, hogy egyetlen felvételi eredményen áll vagy bukik az egész életed. Persze ez nincs így. De most nem tudod őket megnevelni néhány hét alatt. Én azt javaslom, hogy böjtöld ki azt a pár hetet, ami még hátra van a tanulásból, maradj csendben, de egyeztess velük, hogy ha vége a hajtásnak, akkor a nyarat nyugiban, buliban, pasival akarod tölteni. Egyezz meg, aztán maradj csendben, és várj! :) Nem muszáj folyton tanulni, lazíts zenével, tornával, olvasással a szobádban :) N31
2/3 anonim válasza:
Még egy kicsit bírd ki. Mindjárt leérettségizel, a szüleid is jobban megnyugszanak. Jön a nyár, lazithatsz. A fiút meg majd bemutatod nekik, és meglátod el fogják fogadni.
3/3 anonim válasza:
igen, mindjárt vége már bírd ki:D
bár én hülyeségnek tartom, hogy nem nagyon engednének sehova. nyilván nem vagy retardált, nem akarnál minden nap menni valahova a tanulás rovására. de heti 2-3x szerintem simán beleférne. nem olyan nagy dolog a szóbeli hogy hetekig éjjel nappal a könyvek fölött kéne ülni.
még az emelt szóbelik neccesek, de felteszem az írásbelire is tanultál meg az utolsó években.
19l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!