Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sírni tudnék annyira felideges...

Sírni tudnék annyira felidegesítenek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden nap valaki felidgesít. Vagy a suliba-bár ez ritkább. Vagy itthon anyám pl. ma is nem igazítottam meg az ágyát (nem mondta) mindig megszoktam csinálni de valahogy elfelejtettem. Vagy itt az oldalon privibe is. Roma származású vagyok emiatt is kapok kritikákat. 14 évesen még csak 7.osztályba járok oka: rákos voltam, ezt persze nem nagyon hiszik el.

Komolyan elegem van. Tudom még csak ezután jön az élet de sírni tudnék.

Tegnap is kaptam egy "szép" privát levelet amit töröltem és le is tiltottam, de lehet jó lett volna megtartani és írni az oldalnak.

Tudom nem kéne felidegesítenem magam ilyeneken de nagyon rosszul esik :(

2015. máj. 18. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnélek elkeseríteni, de erősítsd meg magad lelkileg, mert az élet durvább lesz. Amikor csak a bőrszíned miatt nem vesznek fel egy munkahelyre, vagy nem kávéznak-beszélgetnek veled a kollégák...

Sajnos ma nagyon nagy előítélet van a romák felé (érthető okokból), és az a kevés kivétel, aki dolgozik, és szeretne rendesen élni, annak borzasztóan nehéz. Szóval szokj hozzá. Sajnos ez van.

2015. máj. 18. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Vannak rendes romák, mégis ha meglátok romákat az utcán,átmegyek a másik járdára. Nagyon egyszerű miért, többször próbáltak már kirabolni, utánam szólogattak, közeledtek, nem olyan hangnemben ahogy egy nővel szokás beszélni, etc...

És sajnos emiatt el van ásva az összes többi roma is, hiába normális.SAJNOS, hozzá kell szoknod, hogy sok előítéleted lesz emiatt.

Ignoráld az ilyen embereket, azok a barátok akik tényleg azok,nem fognak a romaságod miatt elítélni vagy bántani, azok az emberek akik átlátják a helyzeted vagy bizalommal nyitnak feléd, nem fognak elsőre elítélni.

2015. máj. 18. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Sírj. De tényleg. Utána egy fokkal jobb lesz.

De sajnos egyet kell értenem az előző válaszolókkal, nem tartom magam rasszistának, de elsőre nekem is fenntartásaim vannak a romákkal. Mondom ezt úgy, hogy van egy roma barátnőm, aki esküszöm, sokkal normálisabb néhány fehérnél. De itt az a gáz, hogy egyáltalán felmerül az, hogy vannak kivételek...

Egyébként az itteni privi írók egész nagyrésze engem is fel szokott idegesíteni, ilyenkor volt ami után egy 2-3 napig dühöngtem, volt ami után bőgtem, de olayn is volt, amit csal elintéztem egy vállrándítással.

2015. máj. 18. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek előítéleteim, vagyis nem voltak két héttel ezelőttig. Kiadtam a házam egy roma pasinak, két gyerekkel. 9 hónap alatt a falakat, ablakokat kiütötték, mindenhol sitt, szemét, korom, a szőnyegen motorolaj kiöntve, kutyaszar, hànyàs...stb. A sógornőm ügyelt a lakásra....egy szót se szólt, hogy baj van. Ő is roma. Ezek után rámküldte a pasi a gyámügyet. Nincs félnivalóm, de ezek után romákkal én nem foglalkozom. És sajnos az ilyenek miatt állnak hozzád is úgy, ahogy.

De fel a fejjel, próbálj erős maradni és bizonyítani, hogy te nem vagy ilyen.

2015. máj. 18. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!