Mi lenne számotokra az álommunka?
(Elnézést, nem a kérdésre válaszolok – nem is vagyok kamasz már –, hanem az egyik válaszolónak üzenek, aki az alábbit írta:
„Valami amihez nem kell felkelni a gép elől, otthon végezhető, ahol magamnak szabom meg hogy mikor mennyit dolgozok. Biztos vannak ilyenek, de nem tudom mi az. Én inkább nem dolgozok, az a legegyszerűbb. :I”
Sokféle ilyen munka van. Felsorolok párat, hátha segít: tervezőgrafikus, weblapfejlesztő, informatikus, adatrögzítő, író, újságíró, fordító, médiafigyelő, könyvszerkesztő, tördelő, könyvelő, pókerjátékos (ez utóbbi nem vicc, ismerek olyat, aki online pókerezésből él, persze nem szenvedélybeteg)…
Persze nem állítom, hogy mindben azonnal otthonról tud dolgozni az ember, és azt sem, hogy mindig magadnak szabhatod meg, mennyit dolgozol (hiszen mindenhol vannak leadási határidők), de manapság nem elérhetetlen, hogy ilyen munkát végezzen valaki, magam is, és számos ismerősöm dolgozik otthonról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!