Nektek hány óra hiányzásotok van? 16/l
És hány órátok van egy héten?
Nekem egy héten 40 órám van és 180 óra hiányzásom van,mert volt egy erős tüdőgyulladásom.
36 órám van egy héten.
Igazolt hiányzás: 22 óra (3 nap - betegség miatt)
Igazolatlan: 1 óra (5 perces késésekből gyűlt össze)
17/F
Nekem 42 órám van egy héten és 140 óra hiányzás. Ugye ez elég hamar összegyűlt.. Mind igazolt.
18L, végzős:)
33 órám van.
Azt hiszem 14 igazoltam van, mert 2 napig beteg voltam és egyszer elmentem tornáról, mert amúgy is fel vagyok mentve, de azt kimagyaráztam.
Nincs igazolatlanom, elég kemény oszim van.
16/L 1o. osztály
Te milyen iskolába vagy osztályba jársz, hogy annyi órád van? Én matek-infón vagyok, igaz, lehet itt kicsit másképp vannak a dolgok, mert erdélyi vagyok. :)
Egy héten 35 órám van. 86 óra hiányzásom van, részben betegség, részben orvosi vizsgálat, verseny, egyéb okok miatt. Mind igazolt.
10. osztály, 16/L
Egy héten 35 órám van és 70 óra hiányzásom van betegségek,illetve orvosi vizsgálatok miatt.
10.osztály 16L
Egy héten 29 hivatalos órám van, és azt hiszem, hatot hiányoztam, mert versenyen voltam, ez így ugye igazolt.
15/L 8.o.
kb 40 óránk van egy héten
142 igazolt hiányzás, 10 igazolatlan
de most jön a verseny szezon,szóval feltornázom 200ra szerintem
25 óra/hét (+10 óra gyakorlati oktatás, szóval ha úgy vesszük, akkor összesen 35, viszont ez másképp számolandó, mivel a hiányzást nem kell leigazolni, csak bepótolni)
Kb. 60-80 igazolt hiányzásom lehet, de nem igazán tartom számon, és van 1 igazolatlanom.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!