Szülők! Hány éves koruktól engednétek lányotoknak, hogy járjon valakivel?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 30. 14:36
11/13 anonim válasza:
Nekem is volt óvodában "szerelmem" és mára már csak a keresztnevére emlékszem. Normális lettem , szerintem az ilyen dolgok teljesen természetesek.
12/13 anonim válasza:
Remélem, ha egyszer lesz gyerekem (mert bocsi, de még nem vagyok szülő), akkor nem gondolja majd úgy, hogy ilyesmire engedélyt kell tőlem kérnie.
13/13 anonim válasza:
Jézusom.. én már ovis koromban "férjhez mentem" párszor, általános alsóban egy évig "jártam" egy fiúval, de kb. szó szerint, mert csak kézenfogva jártunk... Még az arcrapuszi is ciki volt. :) Mégis most 18 évesen van egy másfél éves kapcsolatom, és csak 17 évesen vesztettem el a szüzességem, akkor 8 hónap járás után.
Az én gyerekem majd akkor jár azzal, akivel akar, amikor úgy érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!