Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek, mit gondolnátok...

Mit tennétek, mit gondolnátok a 14 éves lányotok maszturbálna?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 17:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
98%
Kedves kérdező, én csak annyit szeretnék mondani, hogy ha most leszidod/megvered ezért, azzal életreszóló problémákat, szorongásokat fogsz okozni. Kérlek ne tedd ezt egy teljesen egészséges fiatal lánnyal.
2015. ápr. 25. 20:23
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Én vagyok a 14 éves lány. Örülök hogy ilyen válaszokat kaptam, rosszabra számítottam :)

Az én anyám biztos kiakadna, mert 14 évesen ne a szexen járjon az eszem, mit képzelek magamról stb.

2015. ápr. 25. 20:40
 13/21 Gyémántlány ***** válasza:
98%

Nincs ezen semmi szégyellnivaló, felfedezni a testedet tizennégy évesen teljesen normális. Sőt! Már jóval korábban elkezdődik ez a folyamat, csak akkor még nem igazán tudatosulnak a dolgok az ember lányában ilyen konkrétan, hogy "akkor most maszturbálok".

Valószínűleg az anyukád is gondolkodott ilyen dolgokon fiatalon, mert ez a kamaszkorral jár. Maximum tagadja/szégyelli, egyesek szerint az önkielégítés gusztustalan, vagy nem is tudom. De 99%-ra biztos vagyok benne, hogy anyudnak is járt ilyenen az esze :)

2015. ápr. 25. 21:50
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Ennyi idősen egyáltalán nem korai. Én még 13 sem voltam, amikor elkezdtem. Köszönöm, normális, egészséges szexualitású felnőtt lettem, aki nem szexelt korán, ellenben pontosan kitapasztalta addigra, hogyan jó neki, ellentétben a már ennyi idősen fűvel-fával kefélő lánykákkal, akik majd talán 40 évesen megtudják, mi az az orgazmus.
2015. ápr. 26. 00:06
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem tennék. Én korábban kezdtem, s nem vagyok egy mai csirke, közelebb vagyok a negyvenhez, mint a harminchoz. Szerintem ez normális.
2015. ápr. 26. 00:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Kiakadna? Ő is csinálta! Ebben biztos lehetsz! Szerintem akár most is csinálja! :P Álszent max.
2015. ápr. 26. 08:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
2015. ápr. 26. 15:21
 18/21 anonim ***** válasza:
93%
Semmit sem tennék,minek tennék bármit is?Mire gondoltál,hogy majd olyan válaszok jönnek,amik vallásosak?A vallásos emberek hülyék,hogy ilyet tanítanak a gyerekeiknek,hogy a masztizás az bűn.Elárulom neked,hogy az nem bűn,ha hozzáérsz a testedhez.
2015. ápr. 26. 23:56
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szülőként azt írom,hogy talán nem kellene tudnom róla....

(én is dugiban csináltam) :-)

2015. ápr. 27. 14:43
 20/21 anonim válasza:
0%
Segítenék neki :)
2015. ápr. 30. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!