Lányok! Szalagavatós téma. SOS! :-) (? )
Figyelt kérdés
Jövőre fogok "szalagot avatni", de már most májusban elmegyek ruhát foglalni. De tippem sincs hogy milyen ruha legyen. Mi van ha amit választok kimegy a divatból? Hiszen honnan tudhatnám fél évre előre?
Tudnátok segíteni? Ti honnan kölcsönöztetek/fogtok kölcsönözni? És képet tudnátok linkelni? Esetleg árat mondani? Tapasztalatokat légyszi hogy mire figyeljek hogy ne verjenek át stb0?! :) Előre is köszönöm!
2015. ápr. 20. 20:31
11/14 anonim válasza:
Postai utánvéttel vagy személyes átadással sincs baj vele. De tényleg ahogy neked jó, vannak akik nem bíznak a netes rendelésben. Előre utálni én sem szoktam.
13/14 anonim válasza:
Minek ruhát foglalni egyetlen napra?..nálunk szalagavatón ünnepi öltözetbe volt mindenki és kész, sztem felesleges..
14/14 anonim válasza:
márpedig igenis menni kell ruháért, mert hamar lefoglalják. lehet huszonezrekért is ruhát foglalni, nem kell negyvenezres szalonba menni. és miért öltözünk ki? ez van, nem a kérdező dönti el, minden iskolának van egy saját szabálya, bevett rendszere. a novemberi és októberi szalagavatósoknak már tudnak ruhát foglalni, és kell is, mert tényleg hamar elfogynak. november végén lesz a szalagavatóm, már megvan a ruhám. kérdező, remélem minden jól ment/megy a ruhapróbádon, és találtál/találsz egy szép ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!