Lányok! Szalagavatós téma. SOS! :-) (? )
Jövőre fogok "szalagot avatni", de már most májusban elmegyek ruhát foglalni. De tippem sincs hogy milyen ruha legyen. Mi van ha amit választok kimegy a divatból? Hiszen honnan tudhatnám fél évre előre?
Tudnátok segíteni? Ti honnan kölcsönöztetek/fogtok kölcsönözni? És képet tudnátok linkelni? Esetleg árat mondani? Tapasztalatokat légyszi hogy mire figyeljek hogy ne verjenek át stb0?! :) Előre is köszönöm!
Normálisan tettem fel a kérdést :)
Attól még hogy a Google kidob 846351 millió találatot, még nem leszek előrébb.
# 2
Várj még az oldalon!!! Ő KONKRÉTAN kinézett ruhát, csak voltál hülye nem megvárni amíg betölt! ;)
Ezt linkelte, és a google képes kicsi ikonokban megjeleníteni mellette a hasonlóakat. Ha vársz az ő linkjén betölt!
Peace
én idén szalagavatóztam, de ha nincs meg a pontos napja a te szalagavatódnak, akkor addig a legtöbb helyen nem is fogsz tudni ruhát foglalni.
én amúgy az eleonor szalonból rendeltem ruhát, éppen akciós volt, 40ezer. plusz a tánctanár volt 6ezer.
az összes ruha kb egyforma egyik se fog kimenni a divatból addig.
minek foglalsz mar most ruhat? en 4 eve 2,5 honappal a szalagavato elott foglaltam le a ruhamat, 30 ezer volt a ruha egyebkent, a szalon nevere sajnos mar nem emlekszem.
egyebkent az enyem nem ilyen pant nelkuli volt, hanem nyakpantos, sokkal jobban tetszett, mint a pant nelkuliek, hiszen kb mindenkinek olyan volt, es en szerettem volna valami masfelet.
#1: Akkor köszi :)
Amúgy higyjétek el hogy már most kell, egy barátnőm idén szalagavatózott és mikor júniusban elment ruhátfoglalni már a jobbakat mind lefoglalták.. Azt is amit ő szeretett volna eredetileg :\
Úgyhogy inkább elkezdek már most keresgélni, nehogy baj legyen.
Amúgy 40 ezer az nem sok? :O Én maximum 25 ezerre gondoltam. Bár még ezt is sokallom egy napért.
Soknak sok de ez van. Egy k***a fátyolt 10 ezerért lehet foglalni egy napja mikor abból a pénzből sokat veszek olx-en. Bocs nem igazán szalagavatos komment volt de a lényege hasonló.
Nezelodhetsz olx-en vagy hasonlokon is, nem biztos, hogy dragabb, sot. Gyonyoru eskuvoi ruhát vettem 17 ezerért és Ennyi pénzből sehogy nem kolcsonzok. Bocs megint nem szalagavató de attol meg kölcsönzés tapasztalat.
#9: Én már tudom a dátumot, és igaz hogy még 8 hónap van addig, de hidd el, már most mennek a lányok. Felhívtam egy szalont, hogy esetleg be tudnék-e menni nézelődni illetve ruhát próbálni, és már most komplett osztályok mennek be ruhátfoglalni. Konkrétan ma. Azért adott csak péntekre időpontot.. :)
Bár én nem budapesti vagyok. (Illetve 10 km-re lakom Bp-től.) Budapesten lehet más a helyzet :)
De pl. Gödöllőn is májustól rakják ki a szalagavatós ruhákat, mert egy olyan szalonnal is beszéltem már :)
#8: Hát elég drágák :( Pláne hogy tényleg csak kölcsönzésről van szó.. Ebay-en nézegettem, csak azért egy itthoni kölcsönzés mégiscsak biztonságosabb :\ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!