Szülők, Ti melyiken akadnátok ki jobban, a gyereketek hétvégente bulizni, inna, cigizni vagy azon, hogy nem jár sehová, nincsenek barátai, nem lázad?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 22:13
11/16 klopusz válasza:
Egyértelműen az elsőn.
Tapasztalatból mondom, hogy azért, mert nem jár sehova, az nem jelenti azt, hogy nincsenek barátai.
12/16 anonim válasza:
Én azon lennék ideges, ha otthon ülne egész nap és semmit nem csinálna (Facebook, gépezés, stb...). Én nem a bulin, piáláson és a cigin rágnám a körmömet, hanem hogy jó társaságba kerüljön. Teljesen más az, ha valaki 14 évesen biciklizik, vannak barátai, átjárnak egymáshoz, mint hogy valakinek ennyi idősen nincsenek barátai, depressziós lesz emiatt és később pl 17 évesen ezért kényszeresen rossz társaságba keveri magát.
13/16 anonim válasza:
Én biztos a cigizésen és az iváson akadnék ki jobban. Utóbbi nem biztos, hogy rossz, mert nem mindenki lázad, nem mindenki találja meg a szellemi társait kamaszkorában és vannak otthonülő emberek is. Ha látom rajta, hogy zavarja, beszélnék vele, és ha igényt tart rá, elvinném pszichológushoz. De kiakadva nem lennék.
14/16 anonim válasza:
Hány éves?
Engem jobban aggasztana, ha nem lennének barátai.
15/16 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani. Mondjuk szülőként nem kiakadni kell, hanem észrevenni, ha baj van, és segíteni, támogatni, szeretni.
Konkrétan:Az ivócimborákat se tartanám megfelelő baráti körnek, ha ilyen a választék, akkor az otthon ülés még építő is lehet. Minden a részleteken múlik, és a dolog tartósságán. Egy igazi kamasz lehet, hogy két hónap múlva már pont az ellenkezőjét csinálja az addigiaknak. Ha bármelyik valami nagy lelki válságot, depressziót, súlyos önbizalomhiányt takargat, na akkor lenne tennivalóm.
16/16 anonim válasza:
Úgy is lehet bulizni hogy az ember nem issza magát hányásig meg szívja dobozszámra a cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!