Hogy hizzak meg? Szerintem 40 kg kellene legyek legalább.
Figyelt kérdés
12 éves vagyok 1.50 magas és 35 kg.Egszerűen nem tudok meghizni mert kb.15 féle kaja van amit szeretek de azokból is csak keveset eszek mert pl. 2 placsinta után ugy érzem hogy szétdurranok a jóllakotságtól.2010. febr. 20. 17:28
11/13 anonim válasza:
Dettó ilyen voltam. És nem bírtam hízni... Nekem is mindig mondták, hogy jajj de sovány ez a lány... pedig tényleg zacskószámra tömtem magamba a cukrot, csak nekem is az volt a gond, mint neked, hogy nagyon kevés kaját ettem meg.
Most 15 vagyok, és 14 éves koromban rohamosan hízni kezdtem, pedig nem változtak az étkezési szokásaim. És nem csak én vettem észre, mert folyamatosan kapom a visszajelzéseket, h de szépen meghíztam. (ez olyan furán hangzik nem? xD) Most ott tartok, hogy a hasamról talán nemártana egy kicsit letornázni a felesleget, de eszem ágában sincs fogyózni, nem akarok súlyt veszteni.
Most 165 cm vagyok és 48-49 kg.
Ne aggódj, pár év, és te is elkezdesz hízni ;)
12/13 anonim válasza:
Utolsó:így is vékony vagy:D Nálunk minden 165 cm körüli 50+os bőven. És nem dagadtak:)
13/13 anonim válasza:
Kilóra tényleg kevésnek tűnhet... de valahogy most pont jól vagyok :D Most elégedett vagyok magammal, és szerintem ez a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!