Szerintetek miért kel fel 9,5 hónapos babám minden nap fél6-kor? Amíg kisebb volt normálisnak tartottam, de szerintem most már legalább 7-8-ig tudnia kéne aludni, nem?
Este 8-fél9 körül alszik el, 3 óra körül teát iszik, majd alszik még fél 6-ig. Lehet hogy azért kel, mert velünk 1 szobában van, a páromnak 6-kor szól az ébresztője, de már előtte sem tud vissza aludni, pedig sír az álmosságtól. Egyből megetetem, mikor kel, hátha visszaalszik, de amíg az ölemben eszik elszunyókál, ha berakom az ágyába már nem akar, elkezd vergődni, sírni, hogy vegyem ki.
Arra gondoltam, lehet hogy miattunk nem alszik tovább, hogy ott vagyunk mellette, lehet ha külön szobában aludna tovább sikerülne neki? Van neki szobája, csak még nem akartam átköltöztetni. Szerintetek? Volt valakinek hasonló tapasztalata?
10:02-nek
Sajna én is ettől tartok, hogy neki ilyen a bioritmusa és mindig korán kelő lesz:-( Azért még próbálkozom, ha csak fél-egy órával is sikerülne kitolni, már boldog lennék!
De a te babád is álmos még mikor felkel 5-kor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!