Hogy rejtsek el anyum elől egy teelfont? 17/L
#9: Nem keveredtem bele semmibe, és szűz vagyok, egy ideig még az is maradok. De írtam, hogy semmi illegális vagy ribis cucc.
Amúgy nem annyira nagy cucc, mint ahogyan azt gondoljátok, de azért nem szeretném, ha anyum megtudná.
#10: Na ez az, amit nem fogok elmondani.
Mi van akkor ha kereskedik valamivel a kérdező? Esetleg nyert kaparós sorsjegyen, vagy valami versenyen egy díjat. Ne adj isten valami egyszerű és gyors munkát végez suli után, és hosszas spórolás után összegyűlt. Talán mindig félretett a kajapénzből, amit hetente kapott.
áhhh... kit akarunk hülyíteni? 17 éves lányok csak a testükkel kereshetnek pénzt.
Hova rejtsd?
-Zoknisfiok/ruhák közé
-Ágynemű/huzat
-Tolltartó/iskolatáska
-Valami CD/DVD tok
-Dosszié
-Csokipapír
-Előző telefonod doboza
-Üreges dolgok (Nem tudom nálad mik vannak)
-Plüss állat bélése
-Valami dísz alá (Ezt szintén nem tudom)
-Társasjáték dobozába (sakkod gondolom nincs, meg az zörögne is, viszont kinevet a végénje mindenkinek van).
Első sorban a ruhákat ajánlom, a szekrénybe beakaszott kabátod vagy pulóvered zsebébe biztosan nem fog hallani, ahogy a fehérneműid vagy zoknijaid között is igen kicsi rá az esély.
Ja és persze, nem jó ha rezgőn van, teljesen némítsd le. Ha nincs ilyen funkció, akkor csomagold be buborékos papírba.
Bár ha anyukád razzia szintű kutatást tart, kb olyan helyek maradnak, mint ahova a drogosok rejtik. (Fallban lyuk, konnektor (ezt inkább ne, meg gondolom nem is férne be), radiátor mögé(itt meg tönkremehet hőtől))
Köszi utolsó. :)
A ruhásszekrény jó ötlet. :)
12.es vagyok.
Még se telefon nincs, se pénz, szóval kár akármilyen következtetést levonni.
Esetleg megírod csak nekem, honnan lenne pénz? Nem adnám tovább!
Elküldte és tényleg semmi illegális.
Olyan dolog amit bármelyikünk megcsinálhatna, csak mind más összeget kapnánk érte.
"semmi illegális"
Na ez az, amit nem hiszünk el, akárhogy is erőlködsz. Akkor már rég ide írtad volna, honnan van a pénz, hiszen ez egy névtelen oldal.
Anyukád miért nem tudhat róla? Miért nem mondod el, hogy dolgoztál, vagy eladtad a fél veséd, vagy mit tudom én mit csináltál, lett egy kis pénzed és telót veszel belőle? Titkolózol, és csak azok titolóznak, akiknék valami nagyon bűzlik.
Ja, és nyugodtan pontozz le mindenkit, aki meg meri mondani a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!