Mit csináljak, hogy anyám el engedjen szigetre?
15 éves vagyok, és még sosem voltam. Van egy 28 éves nővérem, aki mindig is minta gyerek volt. Nem járt el sehova, stb. A tanulmányi atlagom 4,8. Anyam azt hiszi, megbizható vagyok, de igazából titkolok előle nagyon sok mindent (pl néha cigi, bulik, pia, stb.) csak a nővéremmel mehetnék, meg a barátaival, de az nekem nem éri meg, mivel semmit sem csinálhatnék. Legszívesebben több napra mennék, de arra esélyt sem látok. A nővérem pedig mondani fogja neki hogy ne engedjen el.
15/L
Egyszer voltam 1 napra a Szigeten 22 évesen, annak alapján amit ott láttam én még akkor is aggódnék anyukád helyében, ha 18-19 évesen mennél el.
15 évesen egyértelmű, hogy nem mehetnél, annak fényében meg amit magadról leírtál főleg nem.
ott a tojás héj a naiv kis seggeden! egy gólyatáborban megerőszakolnak lányokat, a buliban szigeten, fesztiválokon megy az üdítőbe a drog
nagy a tömeg eleshetsz, megverhetnek, kirabolhatnak stb
a leírtak alapján felelőtlen és megbízhatatlan vagy és ostoba és naiv
nekem még apám 18 évesen is azt mondta elmehetsz buliba (szallagtűző után) de x időben érted megyek! azelőtt meg csak a bátyáddal ha vállalja h vigyáz rád
lehet maradi vagyok de ha nkem egyszer lesz gyerekem 18 éves koráig nem mehet majd szórakozó helyre, max házipartiba ahol tudom a szülők is otthon vannak! elég kiábrándító milyenek a mai kamaszok, kiskorúak a sok rossz mindent megengedek szülők miatt
otthon a helyed nem a szigeten!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!