Miért nem enged el anya "bulizni"? 15/L
Figyelt kérdés
Igazából nem szórakozóhelyre szerettem volna elmenni ma, hanem egy olyan étterembe ami laza és korombeliek járnak oda. Nagyon nehezen ment a beilleszkedés a középsuliba és most végre elmehettem volna egyik osztálytársammal kikapcsolódni egyet max. este 10-11 óráig, de azt mondta felejtsem el mert nem nekem való, nem mászkálhatok sötétben egyedül. Mondtam hogy akkor hazakísértetem magam de erre is nemet mondott. Megértem, hogy félt de vágyom a társaságra.:( Ja és alkoholt nem fogyasztottam volna.2015. ápr. 12. 00:11
11/12 anonim válasza:
18 éves koromig nem mehettem bulizni, utána is csak éjfélig. Akkoriban igazságtalannak tartottam én is, nem értettem hogy a többieket miért engedik el a szüleik engemet meg nem. Mára felnőttem, kijártam ilyen olyan iskolát és hálát adok édesanyámnak, hogy így nevelt. Néhány akkori barátaim nem végeztek iskolát, van aki korán terhes maradt de akad olyan is aki kemény drog vagy alkoholfüggővé vált. Ne bánkódj, mindenek eljön majd az ideje.
12/12 anonim válasza:
Az iskolai végzettség a teherbeesés és amiket még felsoroltál,kedves előttem szóló,nem függ össze azzal,hogy elengedik-e étterembe.De még csak a bulizással sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!