Miért nem enged el anya "bulizni"? 15/L
Szerintem 18 éves korod után is bőven ráérsz ezekre a dolgokra. Főleg este 10-11 óráig. Még 18 évesen is félteni fognak, de legalább addigra felnőtt leszel.
Én is féltem a lányomat,bár még kisebb nálad, és még szerencsére nem akar eljárni. Engem 18 év után engedtek el csak a szüleim annak idején, akkor is csak társasággal. (most már nagyon megértem őket).
Kedves kérdező! Átélem a helyzeted nagyon, az én szüleim még 17 éves koromban sem engedtek el sehova, pedig már dolgoztam javában, elkérték előre, hogy melyik napokon dolgozom mettől meddig, ha pedig késtem még pofon is járt.. Sosem szórakozhattam, ahogy mások most pedig már kedvem sincs, mert 7 napból 6-ot dolgozom lassan harmadik éve...
21/L
Butaság, hogy ráér 18 éves korában beülni egy étterembe ahol van zene és beszélgetne....Most kamasz,most kell szórakoznia, még csak alkoholt se inna, könyörgöm.
Egy normális szülő nem tilt,hanem kompromisszumot kreál.
Szerintem is butaság az a hozzáállás, hogy ráér. Ha egy szülő tudja, hogy a gyerek nehezen illeszkedett be, akkor miért nem engedi el egy olyan eseményre, ahol összekovácsolódhatna velük? Este 10ig - főleg hogy haza is kísérik - miért ne lehetne az osztálytarsaival?
Ha 18 éves korig nem engedik sehova, akkor hogy várják el majd azt, hogy ha betölti a 18-at hirtelen önálló legyen? Mert mindig ezt várják el. nem azt mondom, hogy részegedjen le és drogozzon, de egy ilyen helyre szerintem simán elmehetne.
Anyukádat nem értem, szerintem félt téged, de tőle kéne ezt megkérdezned. Mondd el neki, hogy nehéz volt beilleszkedni és végre meghívtak valahova és ez neked nagyon fontos. Talán meghatja...
"Szerintem 18 éves korod után is bőven ráérsz ezekre a dolgokra."
Miért ne mehetne el étterembe 15 évesen? :DD
Hű de jól rámugrott mindenki... :D :D
Nem azzal van a baj, hogy 15 éves, és étterembe szeretne menni. Hanem azzal, hogy onnan este 10-11-kor valahogy haza kell jutni...De kinek a pap, kinek a papné.. Az enyém 15 évesen biztos, hogy nem foga éjszaka az utcán lófrálni hazafelé sehonnan. Ez van.
A tied majd az lesz, aki rohan haza kicsengetés után az iskolából, és vagy egész nap tanul vagy egész nap gépezik.
Párkapcsolata 25 évesen lesz, akkor is csak egy, méghozzá azzal aki a felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!