Anya ül a tv elött, és dirigál hogy porszívózzak ilyenek, aztán meg panaszkodik hogy semmit nem csinálok. Mit csináljak?
Nállunk is így megy. Ráadásul nekem mindig elszedi a pénzemet, vesz rajta cigit...és nem enged sehova a barátaimmal.:/
15/L
nekem ugyanennyi idős lányom van :-) és én nem kérek tőle semmit mert a tanulás az első és látom is hogy nagyon sokat tanul és készül a másnapra. Anyukádat úgy képzelem el, hogy ő már csak "unalomból" is téged cseszeget mert nincs mivel foglalkoznia hogy apukád üzleti úton van. Annak pedig aki azt írta, hogy miért 13 évig az anyukád is mosott főzőtt rád, annak én csak azt írnám hogy egy anyának kutya kötelessége a gyerekének mindent megadni persze éssszerűen, és nem a gyerek fejéhez vágni. Egy gyerek nem kéri hogy a világra szülessen, ha pedig a világra segíti az édesanyja önzetlenül kellene hogy nevelje és biztosítsa neki azokat a dolgokat ami a boldogulásához kell.
Én is anya vagyok és én így látom. egy dolgot minden szülő hajlamos sajnos elfelejteni, hogy a gyerek nem kéri hogy megszülessen, tehát őt nem vegyük már elő ha nekünk szülőknek valami nem úgy alakul.
Nem tudom milyen a kapcsolatod az anyukáddal hogy tudtok e normálisan beszélni egymással, de én azt gondolom, hogy ha te egy jó tanuló szorgalmas lány vagy nem hiszem ohgy benned lenne a hiba akkor amikor haza mész az iskolából és nem a házi munkát szeretnéd csinálni. Az anyukád dolga akár tettszik az embereknek itt a fórumon akár nem. neki "csak" annyi dolga van nem egy nagy melo szerintem ki kérne bírnia.
persze ebből a pár sorból nem tudom hogy hogy élitek a hétköznapokat és hogy te is és anya is milyen ember de ennyiből amit leírtál én ezeket tudnám mondani, hogy neked még az a dolgod hogy maximálisan megtegyél mindent a tanulásért a jó eredményekért, anyukádnak meg az hogy dolgozzon és biztosítsa neked a tanuláshoz való feltételekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!