Hogyan kell barátkozni?
Sziasztok.
Ugyan én már nem vagyok kamasz (pár nap és 21 leszek), de hátha tudtok nekem segíteni.
Nem tudok barátkozni.
Igazából szinte bárkivel el tudok beszélgetni, sok haverom van. De nem tudok barátságig jutni senkivel. Úgy értem, nem tudom elérni, hogy fontos legyek nekik. Mindenki megfeledkezik rólam egy idő után. Egy darabig napi szinten beszélünk, aztán többé nem.
Lányokban nem tudok bízni, eleget láttam ahhoz, hogy lássam milyen kétszínű többségük, és hacsak nem kisgyerekkori barátok, gond nélkül hátbaszúrják egymást. Nyilván nem minden lány ilyen, de félek velük barátkozni, hátha belefutok ilyenbe, szóval nekem ahhoz évek kellenének hogy egy lányban megbízzak. De fiúknak meg nem tudok fontos lenni, hiába sokan nagyon bírnak és haverkodnak velem.
Ötletem sincs, hogy mit csinálnak azok, akiknek vannak igazi barátaik. Valami ötlet?
20/L
Na... a baj ott hogy gondolom nem öltözöl kihívóan hanem fiúsan... A keblek látványa jó, ha látják, minden hülye indokkal fognak hívni ki téged..
A másik pedig a viselkedés.. Nem vagy túl mogorva vagy netán csak unalmas? kicsit dobd fel magad mindkettő téren :) És magától jönni fog, buliiiiiz
Te is próbáld a fentieket :)
Esetleg privátban küldjetek egy hétköznapi képet, megmondom őszintén a véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!