Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan kell barátkozni?

Hogyan kell barátkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ugyan én már nem vagyok kamasz (pár nap és 21 leszek), de hátha tudtok nekem segíteni.

Nem tudok barátkozni.

Igazából szinte bárkivel el tudok beszélgetni, sok haverom van. De nem tudok barátságig jutni senkivel. Úgy értem, nem tudom elérni, hogy fontos legyek nekik. Mindenki megfeledkezik rólam egy idő után. Egy darabig napi szinten beszélünk, aztán többé nem.

Lányokban nem tudok bízni, eleget láttam ahhoz, hogy lássam milyen kétszínű többségük, és hacsak nem kisgyerekkori barátok, gond nélkül hátbaszúrják egymást. Nyilván nem minden lány ilyen, de félek velük barátkozni, hátha belefutok ilyenbe, szóval nekem ahhoz évek kellenének hogy egy lányban megbízzak. De fiúknak meg nem tudok fontos lenni, hiába sokan nagyon bírnak és haverkodnak velem.

Ötletem sincs, hogy mit csinálnak azok, akiknek vannak igazi barátaik. Valami ötlet?

20/L

2015. ápr. 10. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes en a legjobb es egyetlen baratnommel itt ismerkedtem meg. Napi szinten chatelunk, mindent megbeszelunk es fontosak vagyunk egymasnak. 7 evvel fiatalabb, mint en, de jobban kijovok vele, mint anno a velem egy koruakkal. 25 eves lany vagyok.
2015. ápr. 10. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elso vagyok. Keress hasonlo erdeklodesu embereket.
2015. ápr. 10. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Na... a baj ott hogy gondolom nem öltözöl kihívóan hanem fiúsan... A keblek látványa jó, ha látják, minden hülye indokkal fognak hívni ki téged..

A másik pedig a viselkedés.. Nem vagy túl mogorva vagy netán csak unalmas? kicsit dobd fel magad mindkettő téren :) És magától jönni fog, buliiiiiz

2015. ápr. 10. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a szituban vagyok én is csak én 16 vagyok.
2015. ápr. 10. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Te is próbáld a fentieket :)

Esetleg privátban küldjetek egy hétköznapi képet, megmondom őszintén a véleményem :)

2015. ápr. 11. 09:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg azért lányokkal is jóban lenni :) Ne olyanokkal akikről tudod hogy pletykásak meg tipikus plázacicák. Inkább akik olyasmik mint te. A fiúk nem nagyon szoktak túlmenni a haverságon senkivel :D Úgy értem ők nem olyanok hogy valakivel mindent megbeszélnek, meg állandóan vele vannak.
2015. ápr. 11. 14:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem öltözök kihívóan, de fiúsan se. Néha még szoknya is van rajtam :D és nem vagyok mogorva :D
2015. ápr. 11. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:
En se oltozkodom kihívóan. :) es fiusan se.
2015. ápr. 11. 15:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Tehát lányok, közép út vagytok, uncsiii :P
2015. ápr. 12. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!