Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Barátnőmmel nem bírtam ezért...

Barátnőmmel nem bírtam ezért a szüleitől kértem segítséget de ezért nem akar látni sem, rosszul tettem? Lejjebb

Figyelt kérdés

Fiatalok vagyunk, 14 éves a hölgy. A baj vele az hogy marihuánát szív és nem is 1-2 alkalommal.. Cigizik is 1 dobozt naponta, már iszik is de azt nem sokat.

Hiába tiltottam meg neki mint fiúja, titokban továbbra is csinálta.. Már nem bírtam vele és bevallottam mindent a szüleinek hogy segítsenek már rajta..

Rosszul tettem? Most utál és nem akar látni sem :(

2015. ápr. 10. 13:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
30%

és akkor mi van ha valaki füvezik? ne legyetek már tudatlanok emberek. a fű nem drog.természetesen nem azt állítom,hogy jaj milyen egészséges(bár a rákos sejteket öli) de attól még,hogy néha-néha elszív egy spanglit nem lesz semmi baja,sőt ha naponta egyszer még akkor se azt bár mondjuk én problémának tartom,hogyha nap közbe csinálja..

viszont még ezt félretéve is úgy érzem,hogy HELYESEN cselekedtél..14 éves és ha már ennyire kiéli magát ennyi idősen később mi marad? nem azt mondom,én hülye gyerek voltam 13-14 évesen minden hülyeséget csináltam,s lám így visszagondolva bánom is rendesen..bár bevallom azért durva húzás egyből a szüleinek szólni,én is kinőttem ebbből egy/fél év alatt lehet neki is ment volna egyedül is.de reméljük ezek után tudni fogja a kislány mikor mihez nyúl és miért.

2015. ápr. 13. 00:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs a fűvel szerintem sem gond, de nem 14 évesen kellene. Szerintem is jól tette a kérdező, hogy szólt a barátnője szüleinek, de nem tudom, mire számított, nyilvánvaló volt, hogy ki fog akadni rá a lány.

Kérdező, ahhoz viszont nem tudom, hogy jössz, hogy megtilts neki bármit is. A pasija vagy (voltál), nem az apja, neked ehhez semmi jogod nincs. Egyszer merészelne nekem megtiltani valamit a párom, páros lábbal rúgnám ki. Úgyhogy javaslom, sürgősen felejtsd el ezt a hozzáállást, ha egy normális kapcsolatot akarsz. Egy nő nem a tulajdonod, hanem egy önálló emberi lény, nem tilthatsz meg neki semmit, max tanácsolhatsz valamit, megpróbálhatod meggyőzni.

2015. ápr. 13. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!