Barátnőmmel nem bírtam ezért a szüleitől kértem segítséget de ezért nem akar látni sem, rosszul tettem? Lejjebb
Fiatalok vagyunk, 14 éves a hölgy. A baj vele az hogy marihuánát szív és nem is 1-2 alkalommal.. Cigizik is 1 dobozt naponta, már iszik is de azt nem sokat.
Hiába tiltottam meg neki mint fiúja, titokban továbbra is csinálta.. Már nem bírtam vele és bevallottam mindent a szüleinek hogy segítsenek már rajta..
Rosszul tettem? Most utál és nem akar látni sem :(
Tudom, hogy segíteni akartál neki, de már ott elrontottad, hogy TILTOTTAD neki. Akármennyire káros és hülyeség, neked akkor sincs jogod neki megtiltani.
Amúgy a szülős dologgal te jót cselekedtél sztem, de nem tudom, mire számítottál. Hogy ezek után ölelgetni fog, hogy milyen jó barátnő voltál, miután akkor sem tett semmit ellene, mikor te fejtetted ki személyesen, hogy szerinted ez nem jó? Nyilván titkolta a szülei előtt, a haverjaira hallgat inkább... na most, úgy érzi, elárultad, és magától úgysem, hagyta volna abba.
Sztem törődj bele, hogy őt elvesztetted... amúgy meg mindenki úgy b... el az életét, ahogy akarja.
Ha nem akarod hogy tönkre tegye magát betiltod neki nem?
Mond hogy az asszonyodnak is bármit engedsz -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!