Anyukák, kamaszok! Van valaki koztetek, aki meghallgatna?
Figyelt kérdés
Van valaki, akitől tanácsot kaphatnék privátban?
Nem birom elfelejteni a volt barátomat, és senki nincs, akivel ezt megbeszélhetném. Koszonom előre is!
2015. ápr. 7. 19:40
12/13 anonim válasza:
Irhatsz nekem is, szivesen meghallgatlak ( nekem is hasonlo volt, de mar tul tettem magam rajta)
13/13 anonim válasza:
Elment..., és ez fáj..., mind túl esünk ezen, van aki többször, van aki először.Nincs mit szégyelleni ezen, mindenkinek fáj egy darabig, általában egy új szerelem képes volna megszüntetni ezt a fájdalmat, a szívedben. Találnod kell valakit, egy új bizalmat kialakítani másokkal. El kéne járogatni, a nagyvilágban, valamerre, hátha valakivel össze futsz, aki úgyszintén magányos, és talán, egy társaság feloldaná a feszültségedet. Sok sikert kívánok! Ha még is írnál, írj nyugodtan... 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!