Melyik a kedvenc nevetek?
Lány: Alíz, Hanna
Fiú: Ábel, Balázs
Magyar lánynevek közül a kedvenceim a Johanna, Norina, Bernadett, Rita, Olívia és Leóna. Fiúnevek Ádám, Richárd, Zalán és Milán.
Külföldi nevek közül lánynevek Sierra, Erin, fiúnevek pedig Leonard, Harold, Blaise, Eric, Louis. :)
Kedvenc lany neveim koze tartozik a Petra. Imadom egyszeruen,mindig is nagy kedvencem volt. Ide tartozik meg a Reka,Rebeka is. Valamint az Adrienn,mert ugyan nem egy modern nev,de en imadom. Szeretem meg nagyon a Patricia es az Alexandra neveket is,mert rengeteg becezesuk van,meg szerintem onmagaban is szepek:)
Fiu neveknel abszolut a "B" betusek vannak elonyben. Nagy kedvencem a Benett,es a Benedek,de meg a Benjamint is imadom. Aztan a Levente nev a masik nagy favoritom,valamint meg a Patrikot is imadom. Szeretem meg a Milan nevet is:)!
Magyar és Külföldi nevek vegyesen.
Lány: Anna, Marietta, Celia, Izabella/Isabelle, Kornélia, Elizabeth, Karolina, Boróka, Mika, Zoey
Fiú: Marcell, Robin, Mihály, Tristan, Damon, Attila, Árpád, Bence, Viktor/Victor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!