Mit csináljak a gyerek nagyon kivan?
Nekem is problémás bőröm volt, van. Először
Akneroxidot írtak fel, nekem hatásos volt, csak szárította nagyon a bőröm.
Most nem rég váltottam kozmetikus tanácsára a Neugranormonra, ez sokkal jobb, és hamarabb is rendbehozta az arcom.
Remélem hamarosan ti is megtaláljátok a megfelelőt.
Pattanásokra nagyon tudom ajánlani a Sudocrem-et, amit a legtöbb mai kisgyerekes anyuka popsikrémként ismer, de pl. kozmetikusok is használják aknékra. Illetve égésre, fagyásra, felfekvésre. Szóval igazából nem popsikrém, az van ráírva, hogy antiszeptikus védőkrém, ami persze pelenkázáskor is használható, de oda van írva, hogy még mimindenre. Amikor ezt megláttam rajta, akkor gondoltam, kipróbálom a pattanásomra (két darab volt akkor), és nem hazudok, két óra múlva leszáradt.
De mondjuk ha nagyon sok a pattanása, akkor inkább a kiváltó okot kell kezelni. Nem lehet, hogy hormonális oka van? Mert akkor nem sokra megy azzal, hogy lekenegeti az összes pattanását, újra elő fognak jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!