Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a gyerek nagyon...

Mit csináljak a gyerek nagyon kivan?

Figyelt kérdés
A fiamnak pattanásai vannak elég sok és most hogy a karaján is talált nagyon mérges lett és azt mondta ha még 2-3 lesz a kezén akkor...aggódok hogy nehogy valami hülyeséget csináljon.
2010. febr. 18. 20:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Elviheted esetleg bőrgyógyászhoz az tuti tud rá írni valami krémet. És amúgy hány éves?
2010. febr. 18. 20:53
 2/13 A kérdező kommentje:
15 éves és már voltunk bőrgyógyásznál 2 hete.
2010. febr. 18. 20:54
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
irass neki a háziorvossal Zynerit oldatot a tini pattanásokat nagyon szépen kezeli :)
2010. febr. 18. 20:54
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Zynerit nekem is van csak vigyázni kell vele, mert ha túl sokat használod akkor egy kicsit kiszáríthatja, de semmi egyéb
2010. febr. 18. 20:59
 5/13 anonim válasza:
71%

Nekem is problémás bőröm volt, van. Először

Akneroxidot írtak fel, nekem hatásos volt, csak szárította nagyon a bőröm.

Most nem rég váltottam kozmetikus tanácsára a Neugranormonra, ez sokkal jobb, és hamarabb is rendbehozta az arcom.

Remélem hamarosan ti is megtaláljátok a megfelelőt.

2010. febr. 18. 21:24
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
És mit adott rá a bőrgyógyász? Vagy mit javasolt? Én tini koromban kaptam rá egy nagyon komoly gyógyszert. Nem írják csak úgy fel, elvileg vérvétel is kell hozzá, nekem akkoriban kenőpénz is elegendő volt. Nagyon jól rendbehozta a bőrömet. (Napra sem lehet vele menni, azaz napozni. Ilyenkor a legjobb szedni, nem nyáron.) Sajnos nem tudom már a gyógyszer nevét, de egy bőrgyógyásznak, ha megemlítenéd, lehet, hogy tudná. Azt viszont mondd meg neki, hogy mennyire zavarja a fiadat, hátha jobban megsajnálja. Biztosan nem akart elsőre valami drasztikus dolgot adni. Azthiszem eszembe jutott a gyógyszer neve, talán Aknezol-nak hívják.
2010. febr. 18. 21:40
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
Acnesol ? Vagy rendszeres szexuális élet :P:)))
2010. febr. 19. 14:22
 8/13 anonim ***** válasza:

Pattanásokra nagyon tudom ajánlani a Sudocrem-et, amit a legtöbb mai kisgyerekes anyuka popsikrémként ismer, de pl. kozmetikusok is használják aknékra. Illetve égésre, fagyásra, felfekvésre. Szóval igazából nem popsikrém, az van ráírva, hogy antiszeptikus védőkrém, ami persze pelenkázáskor is használható, de oda van írva, hogy még mimindenre. Amikor ezt megláttam rajta, akkor gondoltam, kipróbálom a pattanásomra (két darab volt akkor), és nem hazudok, két óra múlva leszáradt.

De mondjuk ha nagyon sok a pattanása, akkor inkább a kiváltó okot kell kezelni. Nem lehet, hogy hormonális oka van? Mert akkor nem sokra megy azzal, hogy lekenegeti az összes pattanását, újra elő fognak jönni.

2010. febr. 19. 21:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyok,nekem 13 éves koromba volt egy ilyen korszak,ugye a fiúk késöbb érnek.ez ellen igazából sokat nem tud tenni,én clean@clear reggel-este használhatő szemcsés lemosóval és arctonikkal ápoltam az arcom,ez jelentősen segített.és naponta többször mosakodjon szappannal,az szárít.meg belsőleg is figyeljen oda...úgyértem chips zsíros ételek ne.sok gyümi,zöldésg..
2010. febr. 19. 21:56
 10/13 anonim válasza:
Aknesol, gyógyszertárakban kapható.
2010. febr. 21. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!