Miért baj, hogy anya átkutatja a telefonomat és az üzeneteimet?
Sziasztok!
Nekem anya ezt csinálja ,számot kell adnom több telefonhívásomról.
Nekem az életem részletekben is meghatározott , pl.: abba beleokoskodik nevelőapám ,hogyha zsebre teszem a kezem és vegyem ki. Meg nekem ilyen, hogy magánélet nincs nagyon, erre mások miért nem állok ki , de akkor úgy összevernének ,hogy csak na.
Amikor 15 évesen lehetett volna barátnő, akkor mindig telefon nézés volt, és akkor nem is engedték ,hogy borotválkozzak elsőre, olyan szőrös voltam ,mint egy majom. Meg pattanásos is, az utcán nevettek rajtam az emberek, tükörbe nem mertem nézni. De most ,hogy 17 éves lettem igen, most már lehet barátnő, lehet borotválkozni, és gyógyszert szedni az arcomra.
Most ,hogy van barátnőm, csak oda mehetek, eddig se járhattam bulizni. Annak örülök ,hogy messze lakik és csodaszép helyen Velencén ,tőlünk oda vissza 6 órára.
Szerintem te ezt élvezed...
Ha mégis komoly a dolog, akkor nem kellett volna ennyire töketlen gyereknek lenned. Már úgysem fogsz megváltozni, szóval főj csak tovább a saját levedben.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de te a szüleidnek kezelésre lenne szükségük. Ezzel nemhogy nem válik a javadra de szociálisan fissza fogsz fejlődni.
Én a borotválkozás tiltásán néztem nagyot, írd már le nekem privátba, hogy miért volt megtilva.
Meg erre a telefon átvizsgálásra is kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!