Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kilencedikben minden eldől?

Kilencedikben minden eldől?

Figyelt kérdés
Most kezdtem a gimit, ha újrakezdhetném, sok mindent másképp csinálnék a közösséget érintő kérdésekben. Most épp változom, jól haladok, de egy kissé félek, hogy már felesleges az igyekezet... Úgy veszem észre, hogy nem az, de sajnos kételkedem. A közösség szerkezete kilencedikben felépül és ez marad is érettségiig? Vagy megváltozhatnak a viszonyok?

2015. márc. 31. 20:30
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Megváltozhatnak addig még a viszonyok.
2015. márc. 31. 20:35
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Megváltoznak, nálunk rengeteg minden változott egy év alatt.
2015. márc. 31. 20:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nálunk akivel jóban lettem 9. végére, azzal még mindig jóban vagyok, 15 év múlva is.
2015. márc. 31. 20:52
 4/15 anonim ***** válasza:
Rengeteget fog változni. Szinte mindenki át fog esni egy igen nagy stílusváltozáson. Pl. nálunk valaki 9.-be nagy rocker volt 12.-re meg rózsaszín poló és lakkozott haj.
2015. márc. 31. 20:54
 5/15 anonim válasza:
Megváltozhat. Most 11. osztályos vagyok, és 3 év alatt 180° fordultak a kapcsolatok az osztályban.
2015. márc. 31. 20:55
 6/15 A kérdező kommentje:
Az évfolyamon is változik?
2015. márc. 31. 20:57
 7/15 anonim ***** válasza:

Nagyon sokat változik !

Én 2009-ben érettségiztem. Kb 11.-re alakult ki véglegesen ki kivel merre hol.Addig ki itt,ki ott,ki ezzel,ki azzal.

2015. márc. 31. 21:57
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem bármi lehetséges. Én pl kilencedikben elég zárkózott voltam, elég rossz időszakát éltem az életemnek, 11.-re meg már a legtöbb lány nagyon jó barátom lett, és mindenkivel beszélgettem egy csomót. A klikkek se maradnak meg egy az egyben ugyanúgy.
2015. márc. 31. 21:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Én még csak tizedikes vagyok, de nálunk csak annyi változott, hogy még két lánnynal jóba lettem idén, akikkel tavaly nem beszéltem olyan sokat. Meg tavaly szinte utáltam a focit, most meg imádom, ezért a fiúkkal is el tudok bezélgetni. Illetve van egy gyerek (fiú), aki tavaly nagyon zárkózott volt, most meg mindenkinek (tanároknak is) beszólogat.
2015. ápr. 1. 01:30
 10/15 anonim válasza:
12.-es vagyok, 13.-ban fogok érettségizni. Nálunk tavaly alakult ki úgy igazából, hogy ki kivel van, sokat változott 9. óta, de lehet hogy még fog is. Szóval szerintem egyáltalán nem felesleges próbálkoznod, sosem az :)
2015. ápr. 1. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!