Törökfürdőben ( gyógyfürdő) nagy eséllyel lehet fertőzéseket összeszedni?
Figyelt kérdés
oda szeretnénk menni pár osztálytársammal de én kicsit félek.. 17/L2015. márc. 18. 10:00
1/3 anonim válasza:
Ha hajlamos vagy rá, akkor igen, még a Balatonban is.
2/3 anonim válasza:
Hajlam és higiénia kérdése. 15 éve járok úszni, uszodába, tóba, folyóba, tengerbe, voltam már törökfürdőben is, soha nem kaptam el semmit. Úszás után zuhanyozz le, törölközz meg, vegyél tiszta fehérneműt. Ennyi.
3/3 anonim válasza:
Gondolhatod, hogy nem kap fertőzést mind a több száz ember, aki megfordul egy nap egy fürdőben. Ha így volna, akkor nem lennének fürdők. Viszont én azt tapasztaltam, hogy vannak akik érzékenyebbek rá. Volt olyan bnőm, aki tényleg szó szerint, ahányszor elmentünk, viszketett utána. De persze a legtöbb lány/nő körülöttem soha nem kap el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!