Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 évesen mik a jelei a...

16 évesen mik a jelei a hiperaktivitásnak?

Figyelt kérdés
Ez már felnőtt hiperaktivitásnak számít?
2010. febr. 14. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is 16 vagyok, utánanéztem még pár hete mert elképzelhetőnek találtam hogy érintett vagyok :S

az a helyzet hogy leírták gyermekkori és felnőttkori tüneteit is, de így a 2 között nem tudom hogy melyik számít jobban. nézd meg wikipédián mit írnak róla (ha még nem tetted meg), aztán ha azzal nem megy akkor szerintem pszichológushoz érdemes menni.

2010. febr. 15. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
20%

A gyermekkori hiperaktivitás a mozgáshiány miatt alakul ki. Ha nincs kielégítve a mozgásigényed, akkor túl vagy pörögve, nem tudsz rendszeresen tanulni, készülni a suliba stb. Ha csak spontán úgy érzed, hogy túl vagy töltődve energiával, akkor sportolj valamit. Az segít.

De viszont... lehetséges, hogy ez valódi betegség nálad, pszichológust tudom ajánlani. Merthogy elvileg már ki kellett volna nőnöd legalább 3 éve. Persze 20 évesen is lehet túltöltQdve az ember...

2010. febr. 15. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ilyen betegség egyszerű b vitamin hiány miatti figyelem gyengeség.
2011. jún. 19. 19:49
 4/4 anonim válasza:
0%
Szerintem sem létezik olyan, hogy hiperaktív. Ezt régebben úgy hívták, hogy "hülyegyerek".. :D Úgy 14 évesen rám is azt mondták, hogy hiperaktív vagyok. A gimiben meg azt, hogy be vagyok lassulva. Szóval baromság az egész.
2011. júl. 17. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!