16 évesen mik a jelei a hiperaktivitásnak?
Én is 16 vagyok, utánanéztem még pár hete mert elképzelhetőnek találtam hogy érintett vagyok :S
az a helyzet hogy leírták gyermekkori és felnőttkori tüneteit is, de így a 2 között nem tudom hogy melyik számít jobban. nézd meg wikipédián mit írnak róla (ha még nem tetted meg), aztán ha azzal nem megy akkor szerintem pszichológushoz érdemes menni.
A gyermekkori hiperaktivitás a mozgáshiány miatt alakul ki. Ha nincs kielégítve a mozgásigényed, akkor túl vagy pörögve, nem tudsz rendszeresen tanulni, készülni a suliba stb. Ha csak spontán úgy érzed, hogy túl vagy töltődve energiával, akkor sportolj valamit. Az segít.
De viszont... lehetséges, hogy ez valódi betegség nálad, pszichológust tudom ajánlani. Merthogy elvileg már ki kellett volna nőnöd legalább 3 éve. Persze 20 évesen is lehet túltöltQdve az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!