Milyen történeteket szeretnek a mai 9-12 éves gyerekek?
Ilyen korú rokonaim, magándiákjaim a Violettát szeretik a tévében. Sajnos egyszer egyikükkel meg kellett néznem egy epizódot, nem kívánom senkinek...
Meg az ilyen egyéb Disney Channeles szutyikat is... Hogy mondjak valami pozitívat is, egyik diákom most olvasta a Winnetout...
A Twilight és a Violetta már lejárt lemez, pláne a Twilight. Már megbocsássanak azok akik szeretik, de elég gyenge egy sorozatfilm.
Én 12 vagyok, már 10 éves koromban néztem Vámpírnaplókat, Teen Wolfot, és most a The Originalst. Szeretem a Star Warst, Harry Potter is jó, de nem bírtam kiolvasni a könyveket, a harmadik résznél meguntam, a filmekre pedig sosem figyeltem. Én ezeket nézem/néztem, a Vámpírnaplóknál, a TW-nél és a TO-nál azért számít még is mennyire félős a gyerek. :) (pláne a TW-nél)
Bán Mór Kárpáthia és Hunyadi sorozatát olvastam az utóbbi időben, nagyon tetszettek, főleg a Hunyadi.
Jó volt a Szél neve is, meg az Emlékek Őre, és a Terabithia.
Abszolut kedvenc a Trónok Harca, könyvben és filmen is. A Csillagpor vicces volt filmen, a könyv kevésbé fogott meg. A Hobbit meg a többi LOTR látványos a moziban, de nem vagyok különösebben fan, persze elismerésre méltó életmű, de őszintén szólva a könyvekben néhány résznél megevett a penész.
Szeretem a M.A.G.U.S. regények többségét, meg Dan Abnett Gárda-regényeit is.
meg még nagyon sok mindent, pl az Elit Alakulatot és egy csomó háborús filmet plusz regényt; a Harry Pottert mert szerintem nagyon jól meggyúrt mese; Gárdonyit, mert úgy ír, ahogy a dédim mesélt nekem mindig; Fekete Istvánt, mert olyan idillt teremt szavakból, hogy a bőrömön érzem; ... meg még nagyon sok mindent. Az a legfőbb baj, hogy alig van időm és kapacitásom olvasni :(
12/L
En ahogy eszrevettem a mostani 12 eves lanyok 15%a nez ilyen violettat es ilyeneket
inkabb olvasnak (az en ismeroseim)pl:Gyonyoru sorcsapas,
klikk ,bad girl, alkonyat....a fiuk: star wars, ben ten
12éves vagyok
és nem szeretek olvasni(: inkább filmeket,sorozatokat nézek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!