Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van egy 11 éves lányom aki...

Van egy 11 éves lányom aki nagyon szereti hallgatni Lady Gagát. Megnézi azokat a számára mégdurva videoklippeket is. Ez normális?

Figyelt kérdés
Szinte a összes számot hallgatta és nézte már.Van egy ismerősöm akinek van egy 13 éves lánya és most kezdte el hallgatni.Ő azt mondja hogy lehet hogy baj.Amúgy a lányom tudja mi a szex.És egyszer rajtakaptam a masztrubáción.De nem szóltam neki hogy láttam.Ez normális?Vagyis nemcsak a zenehallgatás hanem a masztrubáció meg a többi?
2010. febr. 13. 15:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%

No igen, a felszínes, sekélyes emberek általában többre a formát, mint a tartalmat...

(Nem az eredeti válaszoló vagyok, de maximálisan egyetértek vele. A kérdező naivitása enyhén nevetséges. Zenehallgatás elve nem lehet rossz önmagában, kezdjük itt. Az meg hogy egy 13 éves lány tudja mi a szex... hát inkább az lenne meglepő, ha nem tudná. Nem egy van, aki ennyi idősen már túl is van az első élményen - nem masztira gondolok -, inkább örüljön, hogy az ő lány nem ilyen. Mit akar belőle? Apácát? Pfff. Amúgy egész nyugodtan pontozzatok le akár nulláig is, kb letojom.)

2010. márc. 2. 22:59
 22/25 anonim ***** válasza:

én is nézem a klippjeit.a lejobb a telephone,bár a klippje brutális szinte.11/L

normális sztem

2010. ápr. 16. 20:28
 23/25 anonim ***** válasza:
Miért gáz ha hallgatja? :O egy 6-8 évesnek téll nem való, főleg a Dance in the Dark...de ha masztizik akk bmeg ne hozd már fel neki...nem vágod h milyen ciki lehet neki?!
2010. aug. 27. 21:19
 24/25 anonim válasza:

Don't call my name

Don't call my name

Alejandro

I'm not your babe

I'm not your babe

Fernando

Don't wanna kiss

Don't wanna touch

Just smoke my cigarette and hush

Don't call my name

Don't call my name

Roberto

Alejandro forever...

2010. aug. 30. 09:18
 25/25 anonim ***** válasza:
Te jóságos ég, tizenéves gyerek felfedezi a testét te pedig azt kérdezed ,hogy ez normális-e? Nemár... Remélem, hogy ezt te sem gondoltad komolyan. Lady Gaga pedig egy fos, ha zenét hallgat, akkor az zene legyen.
2010. nov. 17. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!