Van egy 11 éves lányom aki nagyon szereti hallgatni Lady Gagát. Megnézi azokat a számára mégdurva videoklippeket is. Ez normális?
Figyelt kérdés
Szinte a összes számot hallgatta és nézte már.Van egy ismerősöm akinek van egy 13 éves lánya és most kezdte el hallgatni.Ő azt mondja hogy lehet hogy baj.Amúgy a lányom tudja mi a szex.És egyszer rajtakaptam a masztrubáción.De nem szóltam neki hogy láttam.Ez normális?Vagyis nemcsak a zenehallgatás hanem a masztrubáció meg a többi?2010. febr. 13. 15:09
12/25 anonim válasza:
Jaaj már 12 vagyok én is hallgatok Lady Gagat,de nemválok olyanná mint ő.Nyugi.Ha észretetszik venni hogy úgy visekkedik mint Gaga akkor tessék beszélni vele.
13/25 anonim válasza:
02 23 21:18-as! Nem tom mi a baj azzal amit írtam. Magyarázd már el légyszíves. Am a mi osztályunkba a fiúk az isk.-ba is csinálják órán a pad alatt...ami szerintem azért már durva.
14/25 anonim válasza:
az utolsó 3 mondatoddal volt bajom
15/25 anonim válasza:
Nekem azzal sem, mert igaza van. ;)
F/20
16/25 anonim válasza:
Én is maszturbáltam már 11 évesen. Ne is mondd neki, hogy láttad. Tedd a szívedre a kezed: Te sosem csináltad kamaszkorodban? És tökmindegy, hány éves voltál.
24/L
17/25 anonim válasza:
én tiltanám a gyerekemnek azt a lady gaga nevű szörnyet mert állítólag fiú és úgy operáltatta át nővé magát
18/25 anonim válasza:
nem baj ha ilyet hallgat, hagy, had bontakozzon ki, had találja meg a saját kis személyiségét. ez egy fejlődő gyereknél nagyon fontos. A masztira meg annyit, hogy szerintem nem baj, hogy csinálja, nem azt mondom, hogy jobb minél hamarabb kezdeni, de nem baj ha csinálja. 14 évesen nyúltam magamhoz és soha nem sikerült, az első orgazmusom 16 évesen volt és a barátomtól, most szakítottam vele és mái napig nem is tudom hogy kell csinálni. na ez 20 évesen elég gáz.
19/25 anonim válasza:
ha a lady gaga klippek szörnyűek , akkor nézd meg a rammstein pussy cenzurálatlan változatát , az tényleg brutális(an jó)
20/25 anonim válasza:
Hu 13 eves KISLANY,mekkora szad van.
Azert jo lenne egy anyukat nem egy kis pisis oktatna ki.
Hihetetlen h ezeknek a mai csitriknek mekkora szajuk van.
egy szinten anyuka mielott engem is elkezdenel kioktatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!