Naplót szeretnék irni. Milyen füzet mutatna jól naplónak, mivel diszithetném és miket irjak bele?
Semmi ötletem sincs. ti hogy szoktátok?
Régebb volt naplóm, az olyan füzet volt, hogy az oldalain halványan tájképek voltak. Sajnos ilyesmit nem találok.
17l
Pirex-ben vannak olyanok, amik olyanok mint egy könyv, csak üresek a lapjai. Van baglyos elejű is pl. Meg van, ami szintén ilyen A5-ös kemény kötésű, csak vonalas, meg van kockás is. A sima az 1200, 2 napja vettem olyat. A másikak elég drágák, 1900.
Én amikor régen naplót írtam, 8-1 évig (ja...34 éves vagyok :D ), akkor A5-ös méretű határidő naplót vettem, mondjuk én minden nap leírtam mi történt. :) Az meg praktikus volt, h minden lap meg volt dátumozva. :)
Nagyon sokféle naplót lehet kapni. Van köztük olyan is amit keresel, tájképes. Ne nagyobb áruházakban keresgélj, hanem kisebb papírboltokban, ott általában nagyobb a kínálat és vannak kifejezetten naplók is. Olyanok is amikhez kicsi lakat is jár.
Hogy mit írj bele? Bármit leírhatsz, ami éppen eszedbe jut. Ha mindig ugyanabban a napszakban használod akkor célszerű leírni a napodat, ki mit mondott, mikor, miért, hogyan esett neked egy vélemény, mit ettél, ittál, mi volt rajtad, kit szeretsz, kit utálsz. Rengeteg mindent lelehet írni. Persze fontos, hogy ha elkezded akkor rendszeres legyen, mert, ha csak hébe-hóba írsz annak nincs semmi értelme.
Köszönöm a hasznos válaszokat! Ment a zöld kéz. Azért kérdeztem meg, hogy mit irhatnék bele, hogy legyen változatosabb. A régi naplómba ami betelt leirtam, hogy mi történt velem aznap, meg volt egy pár dalszöveg is. Ragasztottam bele Disney hercegnős matricákat. Persze, az akkor volt, most valami mással szeretném disziteni. Az is jó ötlet, hogy az álmaimat irjam bele. Ez eddig eszembe se jutott. Köszönöm!
A naplónak való füzeteket pedig megnézném jövő héten a papirüzletekben :)
Még jöhetnek ötletek :)
írj blogot
sokkal jobb mint a napló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!