Iskolai közösségi szolgálat! Hogyan kell vezetni a naplót?
Nekünk úgy van, hogy az első oszlop a sorszám (hogy hányadjára vagy közösségin), második a dátum, harmadik a teljesített órák száma, utána a helyszín, végzett tevékenység, tapasztalat, fogadó mentor aláírása, iskolai koordinátor aláírása. Nálunk így kérik, de valószínű máshol is. :)
15/L
Igen mindenhol kell kösségi szolgálatozni, de azért közel sem biztos, hogy úgy kérik mindenhol, ahogy az 1.írta, pl. nálunk sem úgy kell. Én a helyedben megkérnék valakit (osztálytárs, évfolyamtárs), hogy fotózza le nekem, így biztos nem cseszheted el a dolgot.
Nálunk a követekezőképpen van: a kösségi szolgálat kódja, k. sz. neve, hol?, hány óra?, mi volt a feladat?, és alulra a táblázaton kivülre lehet írni a tapasztalatokról, ja és Google Document-be kellet csinálnunk...
Kérdezd meg a mentorod. Nekünk egyértelmű, dátum, mit csináltál, mentor aláírása. 50 rublika van.
Azt kell, hogy mikor volt, mit csináltál (csak kb, hogyidősek segítése vagy gyerekek fejleszétse, ilyenek) meg aláiratni.
Köszönöm!
Itthon felejtettem a naplót, de reggel megírtam a töri füzetembe, ideiglenesen.:) Kölcsönkértem egy osztálytársamtól. Majd bemásolom.
Igen, úgy néz ki máshogy kérik. Nálunk sorszám, dátum, időtartam (órától-óráig), tevékenység, élmény-tapasztalat, aláírás. Mára kellett, meg is írtam valahogy, most kiderült, hogy rosszul és itthon is hagytam. Az a baj, hogy nálunk csak a zárófoglalkozásokon, egy adott időpontban írják alá, és csak a "főnök", tehát aki a pogramért felelős (polgármester, intézményvezetők), hozzájuk pedig nem lehet bármikor odamenni. Nagyon nem is kapunk tájékoztatást a közösségi szolgálatról csak elég felületesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!