Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tulajdonképpen ki szerint...

Tulajdonképpen ki szerint gáz, ha valakinek nincs új telefonja pl?

Figyelt kérdés

Annyira sok helyen látom, hogy "az összes tininek csak ez számít, és kinézik azt akinek nincs új iPhone-ja, és az összes tini szerint ciki", közben én konkrétan egyetlen olyan emberrel nem találkoztam még, de még a neten se, aki szerint gáz lenne. Vannak gazdag ismerőseim, akiknek mindig megvan a legújabb iPhone, szép autó, meg minden, de ők is úgy vannak vele, hogy kit érdekel, ha másnak nem az van.

Én még életemben nem láttam olyat, aki kicikizte volna a társát, mert annak milyen telója van, vagy ruhája, vagy bármije. Mégis mindenhonnan ez folyik, hogy az összes mai fiatal ezt csinálja :D

Ti találkoztatok már ilyennel?

2015. jan. 31. 20:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Elhagytam az érintőképernyős telefonom. Most egy TESCO-s, 3000 Ft-s dologgal nyomom néhány éve, és még senki sem cikizett miatta. Nálunk ez nem mérvadó, teljesen mindegy, kinek milyen kütyüje van. Persze, csodájára jár az osztály, ha valaki behoz egy iPhone 6-ot, de ettől az olyan gettópatkányok, mint pl. én, nem leszünk kevesebbek. Szerintem a legtöbben nem ezek alapján ítélnek.:)
2015. febr. 11. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!