Kicsit megzavarodtam. Ha most 8 hetes 3 napos vagyok akkor az azt jelenti, hogy a 8. hetet már betöltöttem és tulajdonképpen most vagyok a 9. hétben?
Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 12:05
1/22 anonim válasza:
Amíg nem töltöd be a 9. hetet, addig csak 8 hetes vagy.
3/22 A kérdező kommentje:
2 válasz két eltérő vélemény :)
2015. jan. 14. 12:09
4/22 anonim válasza:
Igen.
8 betöltött heted van és most a 9-ik hétben vagy.
Ha a gyermek 9 hónapos, akkor az azt jelenti, hogy az elsö életévében van. Az elsö életévükben a babák megtanulnak ülni, kibujnak a fogaik... ìrják a könyvek.
5/22 anonim válasza:
Igen, erről van szó lényegében. De a magyar ellátásban senkit nem érdekel a "hanyadik hetet taposod", a betöltött hetek számítanak és a leleteken is azt kell mindig érteni alatta.
6/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm a választ. Akkor a védőnő nem tudja jól, mert erősködött,hogy még csak 7 hetet töltöttem be.
2015. jan. 14. 12:11
7/22 anonim válasza:
Elkezdted a 9. hetet. És majd akkor mondhatod h 9 hetes vagy ha betöltötted rendesen.
De most komoly ennyi ésszel h lehet gyereket vállalni.
8/22 anonim válasza:
8 hetes vagy. Akkor leszel 9 hetes ha már betöltötted azt. Két hónap múlva leszek 25 éves, ha most valaki kérdezi h mennyi vagyok 24-et mondok!
9/22 A kérdező kommentje:
Mondom én,hogy a védőnőm nem tud számolni. 7 hetes terhességet írt a papíromra hiába erősködtem,de 8 hetes 3 napos vagyok.
2015. jan. 14. 13:44
10/22 anonim válasza:
Pedig logikus. Teljesen úgy, mint a születés után a 8 éves 3 hónapos azt jelentené, hogy már leélt 8 évet és még 3 hónapot.
Kissé utópisztikusan: Ha olyan korán észrevennék a terhességet és lehetne a petezsákról véleményt mondani akkor lehetnének 0 hetes 6 napos babák.
Reméljük, csak számolni nem tud :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!