Mi a kedvenc tantárgyatok és miért?
Biológia és kémia - Erre épül az élet.
Irodalom - Nekem érdekes. Szeretek olvasni, hejesen írni , elemezni.
Utolsó előtti, nagyon remélem, hogy a "hejesen" szarkazmus volt. :D :D :D :D
Nekem az irodalom illetve az angol a kedvencem, bár az irodalmat jobban szeretem. Szeretem a verseket, szeretek olvasni, érdekel a költők életútja. Az angol pedig nagyon hasznos, és mivel imádok utazni (volt szerencsém ilyen fiatalon sok helyre eljutni) eléggé rá vagyok szorulva a nyelvre, viszont az angol nyelvtant utálom, nehezen tanulom meg.
14/L
Információtenchnológiai elmélet és gyakorlat!
Elméleten érdekes dolgokat beszélünk. Olyanokat, hogy mi árt egy CD lemeznek? Ha vízbe mártod, ha sütőben melegíted ha mikrózod, vagy ha mágnesezed? Ilyet sose vettünk idáig
Gyakorlatot azért, mert csapatmunkában kell dolgozni, és gépeket szerelni
Angol, spanyol - szeretek nyelvet tanulni
Töri- mert alapjaiban egy érdekes tantárgy, főleg a 20. Század, és még a rossz tanárom sem veszi el a kedvem
Irodalom - ha szeretném a tanárt szeretném tanulni, de még mindig közelebb áll hozzám az olvasás szeretete miatt, mint a kémia fizika
15/l
Angol, német, matek.
Mert nagyon jól mennek, a tanárt is bírom, és csoportbontásban vannak.
Történelem, mert érdekes.
Német, angol és olasz, mert imádom a nyelveket és mindháromból nagyon jó tanárom van. Még ha jövőre az orosszal is így járok, akkor igazán szerencsésnek vallhatom magam. :)
14/L, 8.osztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!