Meddig lesz még ilyen letört?
Így biztos nem marad, de ha nagyon szerette a kutyust akkor érthető hogy eléggé megviseli. Én a kishörimmel voltam így, bár pár napig tartott a szomorkodás ettől függetlenül nagyon sajnáltam.
Bár velem is történtek dolgok amik nagyon megviseltek mégsem éreztem azt hogy emiatt mindent fel kellene adnom vagy magamba kellene forduljak persze mindenki másképp viseli az ilyen dolgokat. Egy másik kiskutya nem vidítaná fel? Ami nem ugyanolyan mint ez volt, mert az emlékeztetné rá. Nem kérdezted rola? Vagy nem próbáltál erről beszélni vele?
Természetesen nem marad így.
Nekem szeptemberben halt meg a kutyuskám, 2 hétig voltam miatta nagyon letört (ebből egy hétig tényleg nagyon-nagyon), 1-1,5 hónapig pedig kedvetlen, de még most is el tudom magamat sírni, ha kicsit tovább gondolok rá, mint kéne.
Igazából ez elég egyéni. Hagyd neki, hogy feldolgozza magától, vigasztalgasd kicsit. Biztos, hogy jobban lesz egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!