Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem kellek a lányoknak,...

Miért nem kellek a lányoknak, azért, mert jó fiú vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem járok bulizni, se szórakozni, nincsenek barátaim.

Ez az én előző kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

-a csajok miatt tanultam, az évfolyam egyik legjobbja lettem, minden évben díjat is kaptam

-valahogy egy nő se sikerült ,még sokan mondják én a barátnőmnél alszok stb

-Több lánynál is bepróbálkoztam már

Pl.: Egy másik lánynak is ő meg inkább azt választotta ,hogy szerelmes lesz egy bulizós srácba, a csaj leitatta a srácot és úgy csókolóztak.

-Csak nem tudom bennem mit nem szeretnek a csajok...

2015. jan. 21. 10:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sajnos ez általában nem jó jellemzők, de nem is hátrány, van aki a csendesebbeket kedveli. De ha beképzelt, nagypofájú vagány és laza csávó lennél, aki feszeng jobbra-balra valószínű inkább vakarni kellene rólad őket. A párkapcsolat a legtöbb embernél problémás nagyon, nehéz elfogadni sajnos.
2015. jan. 24. 15:09
 12/19 anonim ***** válasza:
32%

Unalmas vagy.Mit tudsz nekik nyujtani? Biztos jovot..huha sokra mennek vele ha 35evesen a legnagyobb izgalom,h mikor jon a hidegfront.

Mit nyujtanak ok? Izgalmat,szenvedelyt,fiatalsagot,erzelmet,jo szexet stbstb. Roviden ennyi az oka.:D

2015. jan. 25. 11:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Akkor menj ki az emberek közé és nézd meg a lányok közt mennyi olyan van amiket felsoroltál! Sok lány azért áll össze gyakran elég érdekes fazonúval is ha nincs más, mert képtelen egyedül lenni, muszáj hogy legyen pasija.

Igen ez marha nagy erény egy-több lány részéről.

2015. jan. 25. 11:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Kérdező ajánlom még ezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__64462..

Ezt:

[link]

Ezt: [link]

Rájössz a párkapcsolat az egyik legnehezebb dolog és a legérthetetlenebb.

2015. jan. 25. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

Nem az a gond, hogy jó ember vagy. De tedd fel a kérdést? Ha sosem lázadsz, hogy fogsz kiállni az igazadért? Hogy fogsz kiállni a barátnődért? Később a családodért, a gyerekeidért?

Meg tudod magad védeni? (verbálisan) Határozott elképzeléseid vannak? Igazságos vagy? Képes vagy az irányításra, vagy csak passzívan elszenveded a másik akaratát?

Ezek a férfias tulajdonságok, ami vonzza a nőket. Így vagyunk összerakva, nem ok nélkül. A bulizósok és a nagyképűek határozottnak TŰNNEK. Ez a határozottság és magabiztosság a vonzó, nem a buli.

2015. márc. 6. 16:29
 16/19 anonim válasza:
Haver..nincs mese...verseny van, mióta világ a világ. Tudod mi az a rassz? Race..lehet nevetni, de onnan jön a név, hogy az azonos nemzetből valóak azonos rasszon belüli ellenkező neműekért versenyeznek hím társaikkal. Tehát valamilyen formában kimagaslónak kell lenned, ahhoz, hogy versenyben legyél. Aki versenyben van, annak van célja, mert akinek van célja, az versenyez másokkal, hogy elérje azt.Tanulj célirányosan és nem az ötös a fontos, hanem, hogy szakmailag fejlődj. Legyen egy szakmád - bármi, amiben nagyjából minden kérdésre tudsz választ találni. Legyen egy elképzelésed az életeddel kapcsolatban. Tudod, akinek nincs elképzelése, csak ábrándozik, az nem a cél fele vezető úton halad, hanem szalonnád süt az út szélén, ami fontos, de ha már megtelt a hasad és pihentél csak kirándulsz tovább nem? Ha nincs elképzelésed a lányok/ nők nem fognak tudni támogatni téged, és küzdelmeidért felnézni rád. NEM A PÉNZRE BUKNAK, hanem arra a férfire, aki előteremti. Bárki aki azt állítja, hogy a pénzre mennek a nők, sikertelen, frusztrált ember. -Helló lányok itt vagyok! - Hello, ki vagy te és mit keresel itt? - Őőő....nemtom - Jó, akkor pápá! Ha jól csinálod a dolgaidat, híre megy, mert az emberek pletykások, ha senki nem tud rólad semmit- az is gyanús, mert miért bújkálsz? mi rejtegetnivalód van? miért nem vagy köztünk és érzed jól magad? MERT NEM ÉRZED JÓL MAGAD... Mert valamit hiányolsz magadból valamit, és ezt a nők megérzik. Azt nem szeretik benned, hogy nem tudsz beszélni... mert a számítógép lecsökkentette a szociális interakcióid számát és minőségét. Jó fejlődést!
2015. ápr. 20. 19:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Kezd ki olyan csajjal akinek nem az a párkeresés hogy buliban egy random gyökér leitatja.

Kérdezd meg amagdtól. ILYEN nő kell? Akinek az kell hogy rongyként bánjanak vele vagy normális csaj?

2017. júl. 11. 22:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked sem az otthonülő, csendes lányok jönnek be, fordítva miért várod?
2017. júl. 24. 18:25
 19/19 anonim ***** válasza:
3 év telt el a kérdés óta. Már 20 éves vagy és a helyzet még mindig változatlan minden téren?
2018. jan. 11. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!