Nem túl korai 13 évesen?
1.: a BVB nem hörgés :'D
2.: szerintem ha elmennél vele (biztos nem örülne neki de így talán eljuthat) akkor megoldható lenne :)
3.: nekem pár ismerősöm volt már BVB koncerten de senkinek nem lett semmi baja és azt mesélték nagyon jó volt, de 13 évesen egy 15 éves fiúval szerintem is korai lenne elengedned
szóval szerintem próbáld meg vele megbeszélni vagy menj el vele a koncertre , más ötletem nincs
Szertintem egyedül semmi képp nem mehetnek/engedném
el. Még ha egy 15 fickó is ott van!! Viszont az tényleg jó lenne ha elkísérnéd!!
BVB? Ugyanmár? Jó, elismerem, van 1-2 jó számuk, de alapjában véve egy lightos banda!
Aminél én csak azt tudom elképzelni, hogy a közönség vele rinya pina, a többi meg egy light rocker!
Ne félj, hogy majd ott baja esik, ez csak egy "hard rock" banda!
Még ha metál koncertre mennének, akkor azt mondom féltheted, mert Moshpit(pogo), Wall of death, stb, ott már eshet baja, főleg hogy lány! Fellökik, és törik is ketté!
De mint már írták, a rock koncertek általában korhatárosak, náluk max +16, de az alatt nem fogják őket beengedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!