Meddig juthatok el a telefonommal/puskázással?
Nos, már 8 óta használom (akkor minden tantárgyon dobott egy jegyet), és 9-10. osztályba megbuktam volna. Már egész ügyesen csinálom, és mivel le is írom, így marad is valami az emlékezetembe. Szóval minden anyagrészről tudok mondani 4-5 mondatot.
Ezért szerintem az érettségit is leteszem kb 3-asra.
De ha utána továbbmennék egy főiskolára vagy egyetemre, azt elvégezhetném puskázással?
(Az, hogy nagy anyagokat kell átnézni nem gond, erős telefonom van meg a keresővel kikeresem 100 oldalból is a megoldást.)
Azt az 5%-ot ami meg a mindennapi munkámhoz kell majd megtanulom.
"Ezért szerintem az érettségit is leteszem kb 3-asra. "
És 3-as érettségivel akarsz menni továbbtanulni? Nem fognak felvenni egyik normális egyetemre/főiskolára sem.
Én egyetemen szoktam telefonnal puskázni. De csak arra nem bízom magam, mert az édeskevés, előtte tanulok is, a puska csak segítség, ha elakadok vagy nagyon nem megy. Túl nagy az anyagmennyiség ahhoz, hogy mindent ki lehessen puskázni.
Ha nem akarsz tanulni, akkor szenvedés lesz a továbbtanulás szerintem.
Azt kérded, hogy meddig juthatsz így el?
-Mekibe, Burger Kingbe, KFC-be pultosnak
-utcát söpörni
-takarítani
Hosszútávon nem lesz elegendő ez a stratègiád. Ha felsőoktatásban gondolkozol, azèrt tenni is kell. Igazuk van az előttem válaszolóknak ebben. Ugyanakkor senki se ringassa magát abba a tèvhitbe, hogy a pultosok, takarítók, egyèb alja munkát vègző emberek nem èrdemlik meg a hètköznapi hős posztját. Senki sem vágy hasonló állásra, de ha nincs más választás, muszáj elvállalni, hogy a munkavállaló fentarthassa önmagát, vagy akár a családját. Nem mindig adatik jobb lehetősèg, a fizettsègèrt pedig kemènyen meg kell dolgozni.
Vèlemènyem szerint visszataszító, amikor az emberek anèlkül, hogy èrtèkelnèk társaikat, alábecsülik, lenèzik őket. Mindezt megtapasztaltam már párszor. Nehèz az èlet, èppezèrt kellően fel kell kèszülni rá, hogy olykor èrhetnek pofonok. Küzdeni kell, azèrt hogy megbecsüljenek, elismerjenek, ès tiszteljenek. Ha a harcot feladod, nem lesz örömteli pillanatod, amikor büszke lehetsz magadra, hogy valamit önerőből, bárminemű segítsèg nèlkül elèrtèl.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!