Ez nem furcsa szerintetek?
Ez igaz, ismerek LOL-ost többet is aki korábban füves, mára bios állat. Úgy játszanak, hogy közbe be vannak rakva.
Fényes jövő.
Ha valaki azt mondja hogy egy kamasz órákat ül a gép előtt, mindenki ugyan arra gondol: facebook-ozik, vagy épp valami lövöldözős videojátékot, esetleg lol-t, wow-ot, ilyesmit nyomkod. Nem csak ezt lehet csinálni egy gépen.
Én például kamasz vagyok, és az alatt a napi 4-5 óra alatt amit a gép előtt töltök, fel se nézek fb-re, játéknak max a Heroes III vagy IV, nagy ritkán. Fantasy regényt, novellákat írok, most épp egy adatbázist készítek amiben nyilvántarthatom az összes könyv fontosabb adatait a szobámban, ami úgy 200-250 db-ot jelent. Vagy épp valami sorozatot nézek, pl Trónok Harca, vagy a Flash.
Emellett bőven jut időm tanulni, és olvasni is nagyon szeretek, nem csak úgy dísznek van egy rakás könyvem. Még mielőtt valaki a Szent Johanna Gimire gondolna, nem, ami nem fantasy vagy sci-fi annak a közelébe se megyek inkább...
És azzal sincs semmi probléma hogy kimaradok a szociális életből, amúgy se vagyok egy nagy társasági ember, egyetlen barátom van hozzá át szoktam menni heti párszor webszervert telepíteni, beszélgetni, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!