Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Félek hogy nem...

Mit tegyek? Félek hogy nem fognak velem barátkozni.

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon nehezen illeszkedem be. Az elõzõ iskolàba kiközösitettek, mèg mindig nem tudom mièrt. Vàltottam iskolát de magántanuló vagyok ezèrt az osztàlytársaim sem ismernek. Szeptemberben találkozok velük ès félek nem fognak elfogadni mert kialakult egy osztàlyközössèg. 8.-os leszek
2015. jan. 4. 13:09
 1/1 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Látom még nem kaptál ( kielégítő ) választ. Csak tapasztalataimból tudok beszélni.

A kérdésedre a válasz nagyban függ attól, hogy a ,, nemek harcában " melyik térfélt erősíted.

Amennyiben lány vagy, nagyban függ a megjelenésed hiszen aki túl szép azt azért utálják, mert szimplán irigyek, aki csúnyácska azt pedig azért. A lányoknál ez az első benyomás és innentől kezdve nem nagyon változik. A nyolcadikos lány kb 14-15 éves, tapasztalataim alapján az ilyen korú lányok agya nem fog ennél erősebben - Tisztelet a kivételnek és akinek nem inge az nem veszi magára.

Ha fiú vagy, elég ha jó a humorod, és nem kell tudniuk, hogy az előző iskoládban kiközösítettek. Jelenlegi osztályomat nézve néha én sem bánnám..

Egyébként a helyedben nem erőltetném a beilleszkedős dolgot, ahogy esik úgy puffan, azután az 1 év után úgyis jön a gimi vagy a középsuli és minden elölről kezdődik.

Azt nem tudom miért vagy magántanuló, de tény hogy így nehezebb a beilleszkedés. Add magad, mosolyogj, érezzék azt, hogy nem ,,félsz".

Boldog Új Évet és sok sikert!

Üdv: 18/F

2015. jan. 4. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!