Fogalmam sincs, hogy mit gondoljak. Az átlagos kereken 4.0, hetedikes vagyok, viszont év eleje óta 0.6-et rontottam és félek, hogy év végére még rosszabb lesz. Veszprémbe szeretnék menni a Lovassy László gimnáziumba, de nem tudom, hogy ilyen átlaggal felvesznek-e. A nővérem is oda járt, viszont neki az átlaga 4.8 volt..
2013. dec. 22. 18:44
1/6 anonim válasza:
7.évvigi és 8. félév számít csak a középiskolákba
2013. dec. 22. 19:23
2/6 anonim válasza:
Hát kösd fel a gatyád, mert 4.5 alatt nem nagyon vesznek fel oda senkit. Ha év végéig fél századdal sikerül felturbózni a jegyeidet, nyocadik félévre még jobbat produkálsz, jól megírod a felvételit meg a tehetséggondozót, talán felvesznek. Igaz, nem olyan spártai a szigor ahogy mondják, de bejutn,i nehéz. Én veszprémi vagyok, oda jelentkeztem angol szakra, a max. 39 pontos nyelvvizsgából 36 pontot elértem, az átlagom kerek négyes volt, és nem vettek át. De nem rémisztgetni akarlak, kívánom hogy sikerüljön neked. Minden a felvételik pontján múlik.
2013. dec. 22. 19:30
3/6 anonim válasza:
Ebből még bármi lehet, én is így álltam 7.-ben ilyenkor, év végére meg 8.-ban már 4,6-4,7 volt az átlagom. A felvételi pedig az írásbelitől és a szóbelitől is nagyban függ. Ne aggódj!:)
tudtommal nem átlagtól függ felvesznek-e én 3.5 körül voltam mégis fel vettek a legerősebb gimibe itt mivel az a 5 tantárgy 5 és volt és fizika,föci,rajz ilyenek meg 2-3 mert nem érdekelt :D
2013. dec. 23. 09:03
6/6 anonim válasza:
Sok gimnazistát ismerek,és így tudom,hogy nem csak a kitűnőket veszik fel jó suliba.Például,az egyik ismerősöm egy kifejezetten gyenge általánosba járt,és 4,5 volt az átlaga.Felvették a város legjobb gimijébe,mert szorgalmasan tanult a felvételire,és az jól sikerült neki.Ne aggódj,tanulj sokat,és felvesznek majd!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.