Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy képesek azok jól tanulni...

Hogy képesek azok jól tanulni akik napi szinten szívnak füvet?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyat meg nem lattam...
2015. jan. 3. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van olyan, aki képes jól tanulni füvezés mellett, de élő példát még nem láttam rá. Csak rossz példákat tudnék sorolni.
2015. jan. 3. 09:48
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Én ismerek pár ilyen embert, de ellenőpéldát is. Attól függ, ki milyen fajtát szív, meg mindenkinek másképp hat a szervezetére. Lehet valaki pont okosabb, fogékonyabb lesz tőle, de mások meg elbutulnak.
2015. jan. 3. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Ha rendes füvet szívsz az pörgeti az agyad gondolkozol mindenen kb.. ha beszívva leülsz tanulni úgy hogy na ez most téged érdekel akkor megtanulod..

Ha herbált szívsz felejtsd el a rendes életet meg az érzelmeket..

2015. jan. 3. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Így egész jól tanultam régebben (csak bemásoltam), de idővel a memóriám rovására ment a dolog, majd családi problémáim lettek a napi szívásból... úgyhogy már nem vagyok aktív.:) Egyébként a napi szinthez képest tisztának lenni... Mintha felébrednél a félálomból.

"Hát, amikor hazaérek egy nagyon gyenge cigi megy el, amitől szinte alig érzek valamit, csak megtalálom magam. Utána órákig simán ülök, és tanulok. Este szoktam lefekvés előtt két órával erősebbet."

2015. jan. 4. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!