Kamasz fiúk és lányok miért jó az ha mindenkinek okos telefonja van és miért kell lenézni akinek nincs? Csak azért használjátok, hogy lehessen vele az órát zavarni?
Puskázásra tökéletes. Ha nem lenne, már megbuktam volna (halál komolyan). Persze, aztán pont te vagy a jó gyerek, hogy: "Ne zavarjátok az órát, valaki figyelni szeretne."
Mi ilyeneket csak viccből mondogatunk. A cél szentesíti az eszközt, mi pedig olyan világban élünk ahol a valós tudás/tapasztalat nem számít, csak, hogy milyen papírod van.
Az, hogy valaki valamiről lemond egy nemesebb cél érdekében tiszteletreméltó dolog. Pl egy új telefon árát inkább árva gyerekekre költi.
Az viszont, hogy neked nem futtya okostelefonra, nem olyan dolog amire büszkének lehet lenni. Ennyi erővel mindenki verhetné a mellét, hogy busszal jár dolgozni és nem autóval, kertes házba lakik és nem panelba, nagyképernyős TV-je van és nem valami kacat.
Én alig várom, hogy elteljen még 10 - 20, vagy akár 100 év is. Ez a kor még mindig egy átmeneti kor a gépesített világba. Én baromira unom, hogy az emberek képtelenek elfogadni az idő haladtát, a technika fejlődését. Igen, számomra tökéletesen jó dolog, hogy van egy jól működő okostelefonom. Ha neked nem tetszik, akkor próbálj meg keríteni egy gombosat, használd hívásra - smsre, aztán jónapot. Engem speckó egyáltalán nem érdekel. És nem is szeretném, hogy másokat érdekelje az, hogy milyen telefonom van.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!