Joga van a tanárnak átkutatni egy lány táskáját, kipakolni a könyveit, betétjeit, ha egy ellopott telefont keres?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 14:29
11/14 anonim válasza:
Kipakoltathatja, de nincs joga kipakolni.
A betétet a nagy nyilvánosság előtt pedig szerintem egy kicsit túlzás...
12/14 anonim válasza:
Nos én bátran ki merném pakolni ugyanis nincs lopott telefon még véletlenül sem a táskámban! Betétet meg találhat gondolom tuDja miért hordom a táskámban:)
Egyébként a telefon ellopni joga van valakinek is?
13/14 anonim válasza:
Egyszer egy tanár mesélte hogy órán eltűnt az egyik gyerek telefonja, szólt a srác rögtön, a tanár meg azt mondta hogy addig nem megy sehova senki amíg meg nem lesz a telefon és kipakoltatott mindenkit.
Ez fiú osztály volt tehát semmilyen tampont és betétet meg kellett takargatni xD
Azt hogy van e joga azt nem tudom de megcsinálják és jól is teszik!
14/14 Kovu válasza:
Hozzá sem érhet! Max kipakoltathatja és belenéz de NEM NYÚLHAT hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!