Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves fiúnak milyen ajándéko...

12 éves fiúnak milyen ajándékot vegyek, ami lefoglalja jó időre?

Figyelt kérdés
Ő a legkisebb a családban, a bátyja 19 éves és állandóan csavarog, a nővérének gyereke van akit az anyjával nevelnek az apja meg sokat dolgozik. Szegényke folyamatosan unatkozik ezért elég idegesítő is. Eléggé gyerekes még, szó sincs gépezésről vagy telefonozásról... mit vehetnék neki ami hosszú távra ad elfoglaltságot?
2014. dec. 14. 15:48
1 2
 11/12 klopusz ***** válasza:

Én boxzsákot vettem a 11 éves fiamnak.

Energia-levezetésnek is jó, dühkezelésnek is megteszi, ráadásul bármikor használhatja, nem "jó idő függő".

2014. dec. 19. 10:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Vaveboard (2 kerekű gördeszka) nem tudom, hogy drága-e

Én 11 évesen kaptam. 1-2 nap alatt meg lehet tanulni, hogy kell menni rajta, és szerintem nem veszélyes.... csak ne menjen lejtőn...

12/l, még mindig azzal szórakozik :)

2015. márc. 30. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!