Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Máshol is "divat" a nadrágszíj...

Máshol is "divat" a nadrágszíjjal nevelés?

Figyelt kérdés
Engem a szüleim mindig nadrágszíjjal büntetnek meg és több más lánnyal is leveleztem már akiket szintén szíjaznak keményen. Ez tényleg ilyen gyakori? A barátnőim közül senkit se vernek így.

2014. dec. 3. 10:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak hogy tisztázzuk anyukád lefog, vagy fogja a kezedet? Mert nem mindegy. Ha lefog, hogy ne ellenkezhess, az teljesen más, mintha azért fogná a kezed, mert ő ellenzi ezt. Akkor valószínűleg nem szereti, hogy ver téged, de biztos nem mer szólni senkinek. El sem hiszed mennyi ilyen van, hogy a férj bántja a gyereket és esetleg az anyát is, de nem mernek szólni erről.
2014. dec. 4. 21:21
 32/36 anonim ***** válasza:
73%
Ez szörnyű. Tenned kell valamit.
2014. dec. 5. 12:53
 33/36 anonim ***** válasza:
64%
apádat taknyosra rugdosnám legszívesebben, addig ütném ameddig térden nem csúszik eléd hogy bocsássmeg neki.. anyádra ugyanez érvényes ha lefogja a kezed.. nekem ilyen szüleim lennének én lelőném őket...
2014. dec. 7. 21:26
 34/36 anonim válasza:
84%
Nálam is ez van, de én fiú vagyok. Engem is szíjaznak.
2015. júl. 4. 09:31
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Kaptam én is szíjjal a meztelen fenekemre, inkább masszázs volt. Vörös lett, de nem fájt annyira, mint amennyire sokan drámaian eltúlozzák.

A pálca az igen, nem véletlenül mondják a fenyítőeszközök királyának. Attól jól megszenvedek. Kb. havonta szoktam vele rendesen kikapni.

2019. aug. 24. 18:20
 36/36 anonim ***** válasza:
65%
Nem divat, de bizonyos esetekben az egyetlen hatékony megoldás. Természetesen vizes szíjjal pucér popsira jó erősen.
2020. jan. 9. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!