Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Máshol is "divat" a nadrágszíj...

Máshol is "divat" a nadrágszíjjal nevelés?

Figyelt kérdés
Engem a szüleim mindig nadrágszíjjal büntetnek meg és több más lánnyal is leveleztem már akiket szintén szíjaznak keményen. Ez tényleg ilyen gyakori? A barátnőim közül senkit se vernek így.

2014. dec. 3. 10:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
93%
A primitívebb embereknél még lehet, hogy divat, de ha téged ilyetén formában családon belüli erőszak ér, azt ne hagyd annyiban, mert ez nem normális! Védőnőnek szerintem is szólhatsz, ez a dolga, hogy segítsen.
2014. dec. 3. 11:27
 12/36 anonim ***** válasza:
85%

Hát ez már bőven a családon belüli erőszak kategória.

Szörnyű, hogy egyes emberek ezt tartják gyereknevelésnek, és még utána van pofájuk azt mondani, hogy szeretik a gyereküket. Gusztustalan egyszerűen.

Ha legközelebb ilyen történik, szólj az osztályfőnöködnek, vagy a sulipszichológusnak, és irány a gyámügy.

2014. dec. 3. 11:30
 13/36 anonim ***** válasza:
89%

Én is kaptam anno.

33N

2014. dec. 3. 11:34
 14/36 anonim válasza:
76%
9-es vagyok, azért nem csak a primitív emberek verik a gyereküket, a barátnőm akiről írtam pl az apja orvos és egyáltalán nem primitív, mégis szíjjal verte.
2014. dec. 3. 11:35
 15/36 anonim ***** válasza:
80%
Kedves utolsó, de, primitív, hiába orvos!
2014. dec. 3. 12:04
 16/36 anonim ***** válasza:
88%
Divat maximum néhány 100 évvel ezelőtt volt, mostmár csak néhány nyomorult szülő alkalmazza... Sajnállak kérdező.. szebb jövőt!!
2014. dec. 3. 14:19
 17/36 anonim ***** válasza:
86%

a verés nem megoldás!

szólj valakinek ezügyben!

2014. dec. 3. 15:07
 18/36 anonim ***** válasza:
79%

Jézusom, dehogy is divat.

De ez most komoly kérdés? Mert valahogy nem tudom elhinni...

2014. dec. 3. 15:18
 19/36 anonim válasza:
100%
Nemár én csak régi filmekben láttam ilyet... Ez nem nevelés ez már idomítás. és megkérdezhetem miért szoktál kapni ilyet? nem érsz haza időben rossz jegy miatt vagy miért? Az ilyen szülő gyermek kapcsolatra már ki se térek. Sajnállak őszintén! Én egyáltalán nem támogatom az ilyen "nevelést" vagy anyukád mit szól hozzá? ő ebbe nem szól bele?
2014. dec. 3. 16:27
 20/36 A kérdező kommentje:
Pl rossz jegy miatt, valamit nem csinálok meg amit kellet volna, testvérem árulkodik. Anya fogja közben a kezemet.
2014. dec. 3. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!