Megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon?
Figyelt kérdés
Egyidősek, nem feküdnének le egymással, 1 hónapja vannak együtt.2014. nov. 30. 20:44
21/28 anonim válasza:
Nem ha évek óta lennének együtt sem,15 éves gyerekekről van szó,aludjon az ágyában egyedül,fiúval nem majd 2 év múlva ha együtt vannak,megbízhatóak akkor igen addig nem.
23/28 anonim válasza:
Én 2 nappal 16. születésnapom előtt aludtam először a párommal, akkor voltunk együtt 1,5 hónapja, anyám akkor látta másodszor.. egész éjjel filmeztünk, ölelgettük egymást..aludtunk egyet és reggel amikor anyám elment otthonról vettünk gumit és akkor vesztettem el a szüzességem..ő akkor volt 17
azóta a vőlegényem..
24/28 anonim válasza:
persze tudjátok mit feküdjetek össze az első jött-menttel...
25/28 anonim válasza:
Ó annyira nevetséges,hogy lepontoztok mert nem támogatom gyerekek kapcsolatában az együtt alvást és a szexet,no de a ti életetek úgy cseszitek el ahogy akarjátok,ti néztek majd a tükörbe pár év múlva sajnálkozva..
26/28 anonim válasza:
Nem! És tudom, hogy szexelni nappal is lehet - gumit is adnék nekik, ha nincs -, de az ott alvás nem 15 évesnek való.
27/28 anonim válasza:
Igaz nem vagyok szülő , de ezt hülyeségnek tartom. Nem értem miért jó 15 évesen (én is annyi vagyok :D) ott aludni főleg egy hónap után.
Ha nagyon akarják tény hogy megoldják máshogy is , de akkor is szerintem ez minden szempontból nagyon korai lenne.
28/28 anonim válasza:
Én is 15 éves vagyok. Az én esetemben, a szüleim megengednék hogy ott aludjak a barátomnál, mert ismerik őt. 6 éve ismerjük egymást, és azóta vagyunk legjobb barátok. Sokszor aludt nálunk, én is náluk. Pár hete ő aludt nálunk, de eszünkbe sem jutott hogy lefeküdjünk egymással. Mind a ketten úgy tartjuk, hogy majd olyan 17-18 éves korunkban elég elveszteni a szüzességünket, addig pedig minek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!