Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek a 15 éves...

Megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
Egyidősek, nem feküdnének le egymással, 1 hónapja vannak együtt.
2014. nov. 30. 20:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
98%
nem feküdnének le????már meg volt nyugi...tuti h nem
2014. nov. 30. 21:27
 12/28 anonim válasza:
86%
Anyukám 17 éves koromban engedett el először bulizni. Megbízható voltam és a saját magamtól sem akartam részeg lenni és összefeküdni mindenkivel. És persze viszonylag normális volt a társaság. Nem maradtam le semmiről, droggal is csak később találkoztam /mármint én nem csináltam csak láttam, hogy mások igen/. Most 22 vagyok, de azóta már durvultak a dolgok a 12 éves unokatesóm olyanokat mesél a társaie
2014. nov. 30. 21:32
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
15 évesen szerintem nem része a kapcsolatnak a dugás, de lehet én vagyok 18 évesen régi módi. Még ha 16-17 lenne akkor megérteném, de egy hónap után ottaludni? Ha annyira szeretnének dugni akkor azt nappal is lehet ott alvás nélkül.
2014. nov. 30. 21:33
 14/28 anonim ***** válasza:
27%

1 hónap után biztos nem engedném.

Én anno kb 8 hónapja "jártam" az első igazi szerelmemmel (ő 23 volt), amikor ott aludhattam nála 15,5 évesen.

2014. nov. 30. 22:05
 15/28 anonim ***** válasza:
58%
Nem.
2014. nov. 30. 22:32
 16/28 anonim ***** válasza:
47%
Te mondtad hogy ne dugjanak vagy ő mondta hogy nem fognak? Mert ha azzal kezdte hogy nem fognak akkor már jó eséllyel megvolt. De nincs is ezzel semmi baj, nem 70 évesen kell kezdeni. Mi is megoldottuk a baratnommel pedig kollegiumban nem egyszerű
2014. nov. 30. 23:16
 17/28 anonim ***** válasza:
43%
Nem. Mert csak egy hónapja vannak együtt és mert csak 15 évesek.
2014. dec. 1. 06:35
 18/28 anonim ***** válasza:
33%
Biztos, hogy nem!
2014. dec. 1. 07:33
 19/28 anonim ***** válasza:
71%

Egy hónap után kicsit korainak tartanám, bár még ez is a körülményektől függ.

Kérdés, hogy mennyire bízol a lányodban, hogy ismered-e a srácot, esetleg a srác szüleit.

Az viszont tény, ha szexelni akarnak, akkor szexelni fognak, csak éppen nem védett körülmények között, hanem bújva, esetleg a védekezésre sem ügyelve.

Lényeges az is, hogy mennyire van rákattanva a lány, hogy ott alhasson. Ha nagyon, akkor célravezetőbb komolyan elbeszélgetni vele, mint tiltani, mert a dacos, sértett kamasznál nincs rosszabb.

Az én lányom 16 éves. 15 évesen jött össze egy fiúval, teljesen belehabarodott. A srác messze lakott tőlünk, azt találták ki, hogy hétvégenként a közbeeső városban randiznak. Nem tetszett az ötlet: két kamasz egy idegen városban...

Meghívtam a fiút, de úgy, hogy kértem hívjanak fel a szülei. Megbeszéltük a szülőkkel, hogy egyik pénteken a fiú jön, és van itt szombat délig, a másik héten az én lányom megy. 9 hónapig működött a dolog, szex nem volt, és ez tuti. Azért tuti, mert lánykámnak megvannak az elvei, és sok rosszat látott az én munkám miatt. Ha meg ebben tévedek, az sem tragédia, tudta, amit tudnia kell, védekezés tekintetében és az érzelmi következmények tekintetében is.

Végül kihűlt a kapcsolat, kevés volt a találkozás, sok az egyéb feladat.

Lényeg, hogy ismerd meg a fiút, beszélj a családjával, és csak akkor dönts.

2014. dec. 1. 08:12
 20/28 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Nem lenne olyan érv, hogy megengedjem. Egy gyereklányról beszélünk és egy nevetségesen rövid "kapcsolatról". N31
2014. dec. 1. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!