Kamaszok, ti milyen zenét hallgattok? Ki a kedvenc magyar és külföldi előadótok és együttesetek?
Kedvenc magyar együttesem: Hooligans, Edda
Kedvenc magyar előadóm: Radics Gigi, Tóth Gabi
Kedvenc külföldi előadóm nem tudnék választani
Kedvenc külföldi együttesem: Kings of leon
Magyar: ak26,day,tkyd,beerseewalk
Kulfoldi: Lana Del Rey
16L
Kedvenc magyar együttesem: nem nagyon ismerek magyar együtteseket
Kedvenc magyar előadóm: Radics Gigi
Kedvenc külföldi előadóm: Taylor Swift
Kedvenc külföldi együttesem: Hollywood undead
Killakikitt
Külföldi meg többnyire Big Room House stílus, Deorro, Firebeatz, Martin Garrix, Blasterjaxx, The Chainsmokers, aztán még van egy csomó, leginkább Spinnin' Records közül.
magyar rock, magyar nemzeti rock, magyar katonadalok, indulók(magyar és német)
Magyar:
-Együttes:Kárpátia, Romantikus Erőszak, Tankcsapda, Depresszió
-Előadó:Petrás János(Kárpátia frontember)
Külföldi:
Külföldiből a Panzerlied-et meg a Geyer SS indulót szoktam hallgatni amikhez nem köthető előadó
Kedvenc magyar együttesem: Paddy and the Rats, Ivan and the Parazol, Leander Rising
Kedvenc magyar előadóm: nincs
Kedvenc külföldi előadóm:az sincs
Kedvenc külföldi együttesem: Sabaton, Avenged Sevenfold, Megadeth, ACDC, Metallica, Black Sabbath, Green Day, Nirvana, Rammstein, Slipknot
16/l (és általában senki nem szokta elhinni hogy tényleg ilyen zenét hallgatok...)
Magyar együttes: nagy kedvenc a Punnany Massif, meg még Republic, Tankcsapda, Kevin and the roots (helyi együttes, youtube-on nincsenek fent)
Magyar előadó: Járai Márk, ByeAlex
Külföldi együttes: Imagine Dragons, All Time Low, Green Day, Echosmith, Oasis, Beatles, Nirvana
Külföldi előadó: George Ezra
Igen, ilyen fura ízlésem van. (Mondjuk én is az vagyok) Régi, új, rock, alternatív. :D
Kedvenc magyar együttesem: Alvin és a Mókusok, Tankcsapda (régebbi)
Kedvenc magyar előadóm: nincs
Kedvenc külföldi előadó: nincs Talán, ha Serj Tankian szóló karrierje annak számít
Kedvenc külföldi együttes: Rise Against, Anti-Flag, System of a Down, Billy Talent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!